• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.06.2023

15:34

DUŠAN TEODOROVIĆ, IDEOLOG PROTESTA POTVRDIO: Mi želimo da revolucijom otmemo vlast, a ruskog ambasadora treba proterati iz Srbije!

Politika

DUŠAN TEODOROVIĆ, IDEOLOG PROTESTA POTVRDIO: Mi želimo da revolucijom otmemo vlast, a ruskog ambasadora treba proterati iz Srbije!

Podeli vest

Dušan Teodorović, akademik i jedan od glavnih ideologa protesta i pristalica rušilačke opozicije javno je priznao šta je cilj protesta i prozapadnih političkih partija koje svake nedelje blokiraju Beograd i maltretiraju građane.

Teodorović je na svom Tviter profilu potvrdio da opozicija želi revolucijom da dođe do vlasti i da žele da proteraju ruskog ambasadora. 

''Vlast i ruski ambasador: "Ovi protesti su pokušaj obojene revolucije" Pa šta?! Sigurno je da želimo da slomimo ovaj užasan režim i ponosimo se time! Uzgred, ja lično bih voleo i da gospodin ruski ambasador što pre postane persona non grata'', napisao je Teodorović na svom Tviter nalogu.

Opet su ideolozi velikih "patriota" krenuli u napad, opet bi da gaze i ruše vlast na ulici, jer ih narod na izborima ne bira niti će ih birati, a to je jedini legitimni način da dođu do fotelja. 

Pored toga, biraju i stranu. Pa kako im odgovara, jednom ruska strana, drugom zapadna. Za njih nikad srpska. Jer srpstvo je strana reč za borce "protiv nasilja" koji nasiljem žele da dobiju fotelje i vlast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milenko

pre 10 meseci

Sramne reči ovog nazovi profesora. Vlast se osvaja isključivo na izborima, nikakvom revolucijom. A ruskog ambasadora nećete proterivati.

Strumfeta

pre 10 meseci

Opozicija na silu zeli na vlast. Nasiljem zeli da dodje do vlasti

Nikola

pre 10 meseci

Pale su sve maske kada su u pitanju podle namere opozicije.

Šumadinac

pre 10 meseci

E jadna nam Akademija nauka ako su ovakve persone akademici. Strašno.

tasa

pre 10 meseci

Persona non grata je Dusan Teodorovic, prodao bi Srviju i Srpsku narod za kesicu kikirikija.

Sasa

pre 10 meseci

Sva sreca pa ovi sto prate pomenutog ideologa, nemaju politicku moc da ovakve budalastine sprovedu u delo.

Jelena

pre 10 meseci

Nikad silom lešinari opozicioni ogavni neće doći na vlast.

Jelena

pre 10 meseci

Kakva je ovo budala. Pa nikad silom nećete doći na vlast. Srbija to nikad neće dozvoliti.

Sandra88

pre 10 meseci

Narod je odavno sve shvstio..Opozicijo srami se

Marko Perović

pre 10 meseci

Još jedno priznanje i dokaz da protesti promovišu nasilje I da njihovi organizatori ne žele ništa dobro svojoj zemlji.

Endži

pre 10 meseci

Za jednog akademika vrlo si prost i neotesan.

Ana

pre 10 meseci

Sramna opozicija ne sme na izbore, ne želi razgovore, hoće silom na vlast. Neće im Srbija to dozvoliti

ZAvram

pre 10 meseci

Нећете ви такви, огавни србомрсци да протерујете из Србије било кога, па ни Његову екселенцију Александра Боцан Харченка! Када би Србија била паметна, па да све вас, који једете хлеб овог намученог народа, и ове, крвљу натопљене земље у борби за слободу, а пљујете непрестано по њој, понижавате све нас и малтретирате, протера! И то једном, и заувек! Да нас више наше очи не виде! Огрезли сте у бесмисленој мржњи! Треба да поцркате од ње!

Tanja

pre 10 meseci

Svi znamo šta je cilj opozicije. Misle da na silu dobiju vlast. Dno dna. Narod je uz Predsednika Vučića i uvek će ga podržati. Nedamo Srbiju ološima I tajkunima da je unište.

iva

pre 10 meseci

Ova opozicija se bas uzivela u rusenje Vucica,ali nece im to proci.

Nana

pre 10 meseci

Vlast se osvaja isključivo na izborima, nikakvom revolucijom. A ruskog ambasadora nećete proterivati.

Sara

pre 10 meseci

Sve vise i vise lesinara priznaje da vlast zele, ali bez izbora. Mogu samo da sanjaju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija