• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.06.2023

18:21

DRAGI PRIJATELJU, HVALA NA POSETI: Predsednik Vučić sa šeikom Mohamedom bin Zajedom o situaciji na KiM i saradnji dve prijateljske zemlje

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

DRAGI PRIJATELJU, HVALA NA POSETI: Predsednik Vučić sa šeikom Mohamedom bin Zajedom o situaciji na KiM i saradnji dve prijateljske zemlje

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa liderom Ujedinjenih Arapskih Emirata Njegovim visočanstvom šeikom Mohamedom bin Zajedom Al Nahjanom, koji boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Beogradu.

- Dragi prijatelju Mohamed bin Zajedu, hvala vam na poseti i iskrenom prijateljstvu prema Srbiji. Sa šeikom Mohamedom sam razgovarao o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji i zahvalio mu na dosadašnjem ličnom angažmanu za mirno rešavanje svih otvorenih pitanja.

- Partnerstvo i prijateljstvo naših zemalja su, pre svega, utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju, a zajedno ćemo nastaviti da unapređujemo ekonomsku, bilateralnu i sve druge vidove saradnje u korist građana Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

- Još jednom sam zahvalio na pozivu za učešće na klimatskom samitu UN, koji će se održati u Emiratima i naglasio da je Srbija u potpunosti posvećena ulaganju u projekte koji će doprineti ublažavanju posledica klimatskih promena - napisao je Vučić na svom Instagram nalogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena

pre 11 meseci

Izuzetno prijateljstvo i saradnja krasi ove dve zemlje.

Jelena

pre 11 meseci

Izuzetna saradnja i prijateljstvo je čvrsto izmedju Srbije i UAE.

Cole

pre 11 meseci

Hvala šeiku na poseti i ogromnoj podršci koju pruža našoj državi.

Marta

pre 11 meseci

Ove dve zemlje su prijateljski nastrojene,predsednik se lavovski bori za Srpski narod na KIM za mir I stabilnost.

Branko

pre 11 meseci

Ova inicijativa potvrđuje prijateljske odnose između dve zemlje i njihovu spremnost da zajedno rade na rešavanju pitanja od međusobnog interesa.

Ogi

pre 11 meseci

Predsednik Vučić je informisao šeika Mohameda bin Zajeda o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, dok su razmatrali mogućnosti dalje saradnje u oblastima kao što su trgovina, investicije, kultura i obrazovanje.

Ena

pre 11 meseci

Ova vrsta dijaloga i razmena mišljenja između lidera može pružiti osnovu za jačanje veza i ostvarivanje konkretnih rezultata u korist obe zemlje.

Hana

pre 11 meseci

Zahvaljujemo se poseti šeika Mohameda našoj zemlji.

Marko

pre 11 meseci

Susret predsednika Vučića i šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana o situaciji na Kosovu i Metohiji predstavlja važan korak ka rešavanju izazova u regionu.

Nedic

pre 11 meseci

Vučić odrzava prijateljske odnose sa svojim prijateljima

Nena

pre 11 meseci

Ova razmena mišljenja pokazuje angažman obe zemlje u pronalaženju mirnog i održivog rešenja za pitanje KiM.

Lola

pre 11 meseci

Međusobno uvažavanje i poštovanje je temelj prijateljskih odnosa Srbije i UAE!

Tara

pre 11 meseci

Srbija i Ujedunjeni Arapski Emirati neguju saradnju i prijateljstvo.

Pera

pre 11 meseci

Prijateljski odnosi između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata mogu pružiti podršku i stabilnost u rešavanju otvorenih pitanja.

Kaća

pre 11 meseci

Očekuje se da će dalja saradnja između dve zemlje unaprediti ekonomske, političke i kulturne veze, te doprineti regionalnoj stabilnosti.

Dino

pre 11 meseci

Hvala EUA na iskrenom i pravom prijateljstvu sa Srbijom.

Miki

pre 11 meseci

Ovaj susret svedoči o važnosti dijaloga i saradnje između lidera kako bi se postigao napredak u složenim pitanjima koja zahtevaju multilateralni pristup.

djolem1244

pre 11 meseci

Hvala seiku sto pruza podrsku Srbiji u ocuvanju njenog teritorijalnog integriteta..nadamo se jos boljoj saradnji izmedju dve zemlje.

Dušan

pre 11 meseci

Ovo je naj jače prijateljstvo koje Srbija ima,hvala Šeiku na poseti Srbiji

Danica

pre 11 meseci

Vucic radi na saradnji sa svim zemljama u svetu.

Aca

pre 11 meseci

Posete kao ova pokazuju koliko je važno održavati dijalog i saradnju sa prijateljskim zemljama.

Pera

pre 11 meseci

Vucic se zahvalio predsediku UAE na poseti nasoj zemlji kao i na iskrenom medjusobnom prijateljstvu i upoznao ga sa situacijom na KiM.

Ceca

pre 11 meseci

Partnerstvo između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata temelji se na međusobnom uvažavanju i razumevanju, što je osnova za uspešnu saradnju.

Ana

pre 11 meseci

Hvala UAE na iskrenom prijateljstvo i podršci!

Steva

pre 11 meseci

Drago mi je videti da predsednik Vučić ističe zahvalnost šeiku Mohamedu bin Zajedu za njegov lični angažman u mirnom rešavanju pitanja na Balkanu.

Gaga

pre 11 meseci

Ova poseta takođe pruža priliku za unapređenje ekonomske saradnje između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, što može doneti korist građanima obe zemlje.

Aca

pre 11 meseci

Ova poseta šeika Mohameda bin Zajeda drugi put za kratko vreme pokazuje kontinuirano interesovanje i podršku Ujedinjenih Arapskih Emirata prema Srbiji.

Veca

pre 11 meseci

Snažne diplomatske veze i prijateljstva poput ovog su bitne za jačanje pozicije Srbije u međunarodnoj zajednici.

Ana

pre 11 meseci

Uvek ste dobro došli u Srbiju, gradićemo prijateljskj odnos I jačati našu ekonomsku saradnju!

Jana

pre 11 meseci

Očekujemo sve jaču i snažniju saradnju sa UAE na svim poljima. UAE je iskreni prijatelj naše zemlje.

Vera

pre 11 meseci

Ova poseta ima i simbolično značenje, pokazujući da su odnosi između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata snažni i da se kontinuirano razvijaju.

Rade

pre 11 meseci

Saradnja između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata može doneti korist i u oblasti turizma, privlačeći turiste iz Emirata u Srbiju i obrnuto.

Maja

pre 11 meseci

Plodotvornom diplomatskom aktivnošću državnog rukovodstava Srbije uspostavljeni su bilateralni odnosi sa bliskoističnim zemljama koje karakterišu uspešna spoljno trgovinska razmena i saradnja u sektorima energetike i turizma. Mohamed Bin Zayed je uvek dobro došao u Srbiju!

Mia

pre 11 meseci

Saradnja Srbije i Emirata je na nikad boljem nivou zahvaljujuci medjusobnom uvazavanju.

Nikola

pre 11 meseci

Saradnja sa državama arapskog sveta je od ključnog značaja u teškim vremenima krize. To su bogate zemlje a konkretno UAE je prijateljska zemlja Srbiji.

Sanja

pre 11 meseci

Uvek je velika čast za Srbiju kada u zemlju dođe veliki i iskren prijatelj šeik Mohamed Bin Zajed.

Ceca

pre 11 meseci

Cast je imati prijatelje kao sto su UAE, njihovu podrsku i to da su uvek bili uz nas! Zelimo dobrodoslicu seiku Muhamedu.

Ivana

pre 11 meseci

Ne samo da je čast svih nas, već i privilegija biti u prijateljskim odnosima sa jednom svetski jakom zemljom kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati. Sve svetske sile prepoznaju istinsko zalaganje Vučića za našu Srbiju.

Maja

pre 11 meseci

Ovim prijateljstvom je pružena ruka i novim prijateljstvima u arapskom svetu. Čast nam je i privilegija što smo imali priliku da ugostimo ovakve goste.

Ceca

pre 11 meseci

Svojom posetom predsednik UAE iskazuje poštovanje prema našoj državi i predsedniku, čast je što imamo priliku da ugostimo tako uticajnog državnika

Sanja

pre 11 meseci

Imati oko sebe ovako jak krug prijatelja, Srbiju može očekivati samo napredak. UAE su važni partneri i prijatelji Srbije koji ce tek uloziti dosta u nasu zemlju.

Lile

pre 11 meseci

Prijatelji su uvek dobro dosli i zeljno ih ocekujemo

Ceca

pre 11 meseci

Srbija u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ima iskrenog prijatelja. Saradnja sa ovom zemljom donosi mnoge investicije za Srbiju.

Ivana

pre 11 meseci

Mohamed Bin Zajed se pokazao kao pravi prijatelj Srbije, pa me zato i raduje nastavak saradnje i zajednički projekti sa UEA.

Maja

pre 11 meseci

Znamo da se prijateljstvo uvek isplati. Širiti ga i jačati,samo može dobro da donese. Srbija je uspela da zadje u svaki deo sveta i pokaže svoje iskrene namere.

Nikola

pre 11 meseci

Nasi prijatelji iz UAE su uvek dobro dosli. Nase dve zemlje saradjuju na svim nivoima i nadamo se da ce ta saradnja biti jos veca.

Sanja

pre 11 meseci

Predsednik Vucic je razvio divan, prijateljski odnos sa seikom Muhamedom i tim odnosom moze da se ponosi citava Srbija.

Jasna

pre 11 meseci

Srbija ima kvalitetnu bilateralnu saradnju sa UAE na obostrano zadovoljstvo!

Igor

pre 11 meseci

Investiciona ulaganja UAE cine deo razvojnog motora napredne Srbije.

Nikola

pre 11 meseci

Nikad jaca bilateralna saradnja sa prijateljskim UAE!

Maja

pre 11 meseci

UAE su ekonomski razvijena, bogata i uticajna država u Arapskom svetu. Veoma je pozitivna okolnost što je Srbiji jedna takva država iskreni prijatelj.

Petar

pre 11 meseci

Odosi sa UAE jacaju u mnogim sferama politickog delovanja i medjusobne odnose cini jos snaznijim.

Kekec

pre 11 meseci

UAE su iskreni prijatelji Srbije i pruzaju punu podrsku razvojnom putu ka EU!

Ivana

pre 11 meseci

Poseta predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata govori o prijateljskom odnosu izneđu dve države. Nama kao maloj zemlji je čast i privilegija imati takvog prijatelja.

Nela 01

pre 11 meseci

Srbija je jaka i ponosna zemlja koja ima pored sebe ovakve prijatelje poput šeika Zajida.

Nemanjic

pre 11 meseci

Drago mi je da imamo dobre odnose sa emiratima

Nenad

pre 11 meseci

Aleksandar Vučić se zahvalio za posetu od Šeika Mohamedom bin Zajedom na situaciji na Kosovu i Metohiji.

Ivana

pre 11 meseci

Srbija i Emirati imaju dobru saradnju, predsednik im je pricao o situaciju na KiM i nadamo se podrsci

Anonymous

pre 11 meseci

Hvala na poseti Srbiji je potrebna podrška drugih zemalja. Teška situacija je na KiM za naše ljude.

Ljilja

pre 11 meseci

Velika zahvalnost šeiku Mohamedu na podršci u vezi KiM!! Na sjajnim prijateljskim odnosima i saradnjom na svim poljima!!!

Ivana 88

pre 11 meseci

Hvala na poseti, ocekujeno dobru saranju dve prijateljske zemlje

Nena

pre 11 meseci

Ptijateljstvo je jako i traje i trajacr godinama.

Laza

pre 11 meseci

Vucic je mudar i vodi jaku i odgovornu politiku.

Nena

pre 11 meseci

Da ljudima na KiM pruzi miran zivot Vucic sve cini.

Goran

pre 11 meseci

Predsednik se bori kao vuk, da svom narodu samo najbolje pruzi.

Sanja

pre 11 meseci

Emirati i Srbija imaju snažne i prijateljske odnose. Emirati postaju jedna od moćnijih država sveta.

Una

pre 11 meseci

Nasa drzava je jaka i stabilna i cini sve kako bi pruzila bezbednost narodu na KiM.

Iva

pre 11 meseci

Lepo je videti da nasa drzava ima jake i iskrene prijatelje uz sebe.

Jaca

pre 11 meseci

Veliki prijatelji cemo uvek biti sa seikom Mohamedom bin Zajednom

Slavka

pre 11 meseci

Pravi i iskreni prijatelji popt šeika bin Zajeda su dobrodošli dragi gosti Srbije naroda i predsednika Vučića.

Ena

pre 11 meseci

Prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima, a Mohamed Bin Zajed jeste prijatelj Srbije.

Jana

pre 11 meseci

Iskreno i srdačno prijateljstvo i podrska, razumevanje se uvek primete i Srbija ume to da ceni i postuje.

Ema

pre 11 meseci

U danasnje vreme ovako prijateljstvo sa mocnim ljudima mnogo znaci, kako zbog nekih buducih investicija i podrske .Bitno je razumevanje i oko ključnih pitanja poput nemira na KiM. Seik je uvek dobrodošao u Srbiju.

Andrijana

pre 11 meseci

Ekonomska saradnja je nasoj zemlji sad preko potrebna.

Sara

pre 11 meseci

Saradnja i prijateljstvo izmedju Srbije i UAE je od velikog znacaja za rast i napredak nase drzave

Sanja

pre 11 meseci

Ova poseta seika može Srbiji dosta toga dobrog da donese Srbiji

Mitarpavlovic

pre 11 meseci

Dobro prijatelji su uvek uz našu zemlju kada je teško, hvala našim Emiratima.

Ilija

pre 11 meseci

Izuzetno nam je važno da unapređujemo odnose sa UAE.

Ivana

pre 11 meseci

Svaka pseta Bin Zajeda je donela samo dobro nasoj zemlji apa shodno tome nema razloga da tako ne bude i ovoga puta.

Toma

pre 11 meseci

Srbija ima jako dobre odnose sa UAE, zahvalni smo im na tome.

Boban

pre 11 meseci

Srbija i UAE su veliki prijatelji i poslovni partneri, sto je dobro za Srbiju a samim tim i nase gradjane.

Sara

pre 11 meseci

Posebno smo zahvalni na posvećenosti UAE na jačanju odnosa sa Srbijom, a pogotovo iskrenom prijatelju naše zemlje šeiku Mohamedu bin Zajidu.

Sonja

pre 11 meseci

Ovo partnerstvo predstavlja primer saradnje i prijateljstva između Srbije i UAE koje imaju različite kulture, ali dele zajedničke ciljeve i interese.

Ana

pre 11 meseci

Odnosi Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata su dosegli najviši nivo, i to je veliki uspeh za našu zemlju.

Nana

pre 11 meseci

Iskren prijatelj nase zemlje,zahvaljujemo mu se na poseti!

Sandra

pre 11 meseci

Ova poseta šeika bin Zajeda je dokaz bliskosti i prijateljstva između Srbije i UAE.

Danka

pre 11 meseci

Srbija je jako ponosna što se može pohvaliti da sve više postaje cenjena u svetu i što za iskrenog i pravog prijatelja ima šeika bin Zajeda.

Vanja

pre 11 meseci

Veliko prijateljstvo sa šeikom Bin Zajedom je važno za Srbiju, posebno u ovako teškim vremenima.

Dijana

pre 11 meseci

Mohamed bin Zajed je uvek dobrodošao kao veliki prijatelj Srbije.

Una

pre 11 meseci

Velika je čast ugostiti šeika bin Zajeda koji je veliki prijatelj Srbije i uvek tu da nam pruži podršku.

Jelena

pre 11 meseci

Saradnja sa UAE je na najvišem nivou zahvaljujući Vučiću i šeiku bin Zajedu.

Veronika

pre 11 meseci

Slika za svet, ljudi svetki i svethi mogucnosti i pogleda na buducnost

Mila

pre 11 meseci

Ovo je jedna slika iskrenog prijateljstva ova dva čoveka, pa samim tim i naše dve zemlje.

Lidija

pre 11 meseci

Dobrodošlica svim prijateljima naše zemlje koji su uz nas u teškim momentima i sa kojima gajimo zdrave i čvrste odnose. Hvala UAE na svemu što čine za našu Srbiju.

Maša

pre 11 meseci

Šeik je veliki prijatelj Srbije i hvala mu na podršci u ovim teškim vremenima, zbog trenutne situacije na KiM.

Irena

pre 11 meseci

Za Srbiju je jako važno što za prijatelje i saradnike ima UAE. To će nam doneti mnoge pogodnosti na putu našeg daljeg razvoja.

Nena

pre 11 meseci

Poštovanje koje dobijamo u svetu je veliki dokaz da je narod dao poverenje pravom čoveku, Aleksandru Vučiću.

Ivan

pre 11 meseci

Srbija će i dalje da unapređuje bilateralne odnose kao i ekonomsku saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Jasna

pre 11 meseci

Nadamo se još većem ulaganju UEA u našu zemlju. Šeik bin Zajed je veliki i iskreni prijatelj naše zemlje i predsednika Vučića.

Goca

pre 11 meseci

UAE i Srbija već dugo gaje prijateljski odnos. Samo neka se tako i nastavi.

Ivona

pre 11 meseci

UAE su zemlja čija podrška i pomoć, kako do sada, tako i u buduće, Srbiji puno znači.

Anka

pre 11 meseci

Emirati imaju veoma veliki uticaj na geopolitička dešavanja u čitavom svetu i velika je čast imati ovakvog prijatelja i saradnika.

Lila

pre 11 meseci

Sjajna saradnja naše dve zemlje je na veoma visokom nivou. Mohamed bin Zajed je pokazao da poštuje i ceni predsednika Vučića i Srbiju.

Tina

pre 11 meseci

Ovakve prijatelje valja čuvati i poštovati. Srbija neguje veliko prijateljstvo sa UAE.

Helena

pre 11 meseci

Fotografija govori više od reči. Prijateljstvo koje ce nastaviti svojim putem u nove pohode.

Jela

pre 11 meseci

UAE su zemlja sa kojom ćemo graditi saradnju u svim oblastima.

Jela

pre 11 meseci

UAE zemlja koja može puno da nam pomogne i nadam se da ćemo imati što više zajedničkih projekata.

Siki

pre 11 meseci

Srbija danas ima podršku velikih zemalja,kao i dobre prijatelje.

Jela

pre 11 meseci

Srbija će nastaviti i u buduće da neguje prijateljske odnose sa UAE.

Dejana

pre 11 meseci

Dobro je znati da Srbija može da računa na pomoć našeg arapskog prijatelja.

Ema

pre 11 meseci

Poseta šeika dodatno uliva poverenje da su oni uz nas i da su tu da nam pomognu.

Goga

pre 11 meseci

Šeik bin Zajed nam je pokazao da je tu za nas. Hvala mu na svemu što je učinio za nas i što sada čini.

Dragana

pre 11 meseci

Srbija se suočila sa mnogim teškim situacijama i dobro je znati da imamo ovako iskrenog prijatelja uz nas kao što je šeik bin Zajed.

Maja

pre 11 meseci

Sa UAE ćemo nastojati da gradimo još bolji i čvrsci odnos u budućnosti.

Sanja

pre 11 meseci

Susret Vučića i predsednika UAE vodi ka još uspešnijoj saradnji.

Sanja

pre 11 meseci

Nadamo se još nekom sporazumu koji će još više učvrstiti odnose između Srbije i UAE.

Sanja

pre 11 meseci

Srbija i UAE imaju odličnu saradnju zahvaljujući brojnim susretima dvojice predsednika.

Klara

pre 11 meseci

Ono što je svakako velika privilegija i dobro je znati kada je teško da se nađe iskren prijatelj kao što je šeik bin Zajed koji je tu da pruži podršku.

Sanja

pre 11 meseci

Dobri odnosi koje imaju Srbija i UAE zasnovani su na međusobnom uvažavanju i poštovanju dve države i dva naroda.

Divna

pre 11 meseci

Poseta koja će učvrstiti postojeće veze, i omogućiti još bolju saradnju između dve zemlje.

Bilja

pre 11 meseci

Poseta bin Zajeda pored podrške Srbiji, znači i nove investicije u našu zemlju.

Vlada

pre 11 meseci

Srbija i UAE su prijateljske zemlje koje unapređuju saradnju u cilju razvoja i prosperiteta.

Gordana

pre 11 meseci

Dobro je kada imamo nekog na koga možemo da računamo, kao što je šeik Mohamed iskreni prijatelj Srbije.

Vlada

pre 11 meseci

Veoma je značajno imati za pouzdanog partnera tako bogatu zemlju kao što su UAE.

Vlada

pre 11 meseci

Srbija i UAE produbljuju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Vlada

pre 11 meseci

Velika zahvalnost UAE na ovolikoj podršci našoj zemlji.

Olga

pre 11 meseci

Čast je imati prijatelja kao što je šeik Mohamed i sa njim graditi iskren i prijateljski odnos!

Maja

pre 11 meseci

Oduvek ali u poslednje vreme izrazito drzava UAE nam je pruzila podrsku,prijateljstvo i saradnju i hvala im na tome.

Maki

pre 11 meseci

Ovo je veoma prijateljska poseta UAE koji su uvek dobrodošli u Srbiju kao pravi i iskreni prijatelji.

milica_micika

pre 11 meseci

Hvala na iskrenom prijateljstvu i podršci.

Ana

pre 11 meseci

Srbija je gostoprimljiva drzava, a jos pogotovu kada nam dodje veliki covek, veliki prijatelj seik Mohamed. Neka nam je dobro dosao!

Maja

pre 11 meseci

Iskreno prijateljstvo i pre svega dobra saradnja veže dva lidera Srbije i UAE.

Maja

pre 11 meseci

Naši dobri prijatelji iz UAE su uvek dobro došli u prijateljsku zemlju Srbiju.

Maja

pre 11 meseci

Od UAE Srbija uvek može da računa na podršku i pomoć.

milos

pre 11 meseci

Uvek je dobro da se dugogodišnja i prava prijateljstva nanovo potvrde, a takvo je i prijateljstvo predsednika Vučića i Njegovog visočanstva šeika Mohameda bin Zajeda Al Nahjana.

Maja

pre 11 meseci

Saradnja dve zemlje se razvija izvanredno i mi veoma cenimo podršku UAE.

Tanja

pre 11 meseci

Muhamed Bin Zajed je dugogodišnji prijatelj Predsedniku Vučiću i Srbiji. Uvek je dobro došao u našu zemlju.

Milica

pre 11 meseci

Nastavićemo da jačamo odnose i iskreno prijateljstvo sa UAE!

Milica

pre 11 meseci

Odnosi Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata poslednjih godina intenzivno se razvijaju i na visokom su nivou.

Milica

pre 11 meseci

Ova poseta je važna za jačanje prijateljstva i bilateralne saradnje naše dve zemlje.

Aca

pre 11 meseci

Srbija, zahvaljujući Vučiću, ima odlične odnose sa veoma razvijenim državama kao što su UAE.

Vanja

pre 11 meseci

Ovo je odlična prilika za produbljivanje prijateljstva između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Sigurna sam da će ova saradnja doneti mnoge koristi za obe zemlje.

Nada

pre 11 meseci

Razgovori o aktuelnim dešavanjima na Kosovu i Metohiji su veoma važni, i lepo je videti da lideri dve zemlje imaju otvorenu i iskrenu komunikaciju o ovim pitanjima.

Sara

pre 11 meseci

Partnerstvo između Srbije i Ujedinjenih Arapskih Emirata može doneti velike ekonomske koristi, kao i otvaranje novih poslovnih mogućnosti za obe strane. Ovo je odlična vest za privredni razvoj.

Esa

pre 11 meseci

Ekonomska saradnja i prijateljski saveti za resavanje pitanja KiM subili glavna tema susreta Vucica i bin Zajeda.

Marko

pre 11 meseci

Uvek je lepo docekati iskrenog prijatelja i saradnika

Danka

pre 11 meseci

Ovo je iskreno prijateljstvo koje ce pomoci Srbiji u ocuvanju mira na KiM.

Dana

pre 11 meseci

UE snažno podržavaju Srbiju, oni su iskren prijatelj nase zemlje.

Ana

pre 11 meseci

Emirati snažno podržavaju Srbiju. Zahvaljujemo se na poseti nasim iskrenim prijateljima.

Miljan

pre 11 meseci

Prijateljstvo sa UAE je jedno od najvažnijih koje Srbija može da ima.

Mile

pre 11 meseci

Svi nasi prijatelji su uvek dobrodosli u Srbiju. Hvala na poseti nasim iskrenim prijateljima.

Milena

pre 11 meseci

Potencijal saradnje Srbije sa UAE je veoma veliki.

Milence

pre 11 meseci

Seik Muhamed je politicar koji zastupa interese svog naroda i podrzava naseg predsednika u borbi za mir i zahvalni smo mu na tome.

Anja

pre 11 meseci

Lepo je kada znas da te neko postuje i ceni bez interesa i koristi od tebe.

Anastasija

pre 11 meseci

Saradnja izmedju Srbije i UAE donosi mnoge prednosti i bolje bilateralne mogucnosti.

Miljana

pre 11 meseci

Hvala UAE sto nam pruzaju tako jaku podrzku.

Miro

pre 11 meseci

Srbija održava dobre odnose sa svima sto je jako bitno za našu zemlju i od velike koristi.

Cane

pre 11 meseci

Saradnja Srbije i UAE temelje se na uzajamnom uvazavanju i podrsci.

Vanja

pre 11 meseci

Saradnja Srbije i UAE temelje se na uzajamnom uvazavanju i podrsci.

Danka

pre 11 meseci

UAE su iskreni prijatelji i strateski partneri Sebije.

Dana

pre 11 meseci

Srbija danas ima podršku velikih zemalja, kao i prijatelje koje je stekla ozbiljnom i odgovornom politikom koju vodi.

Anja

pre 11 meseci

Srbija je uvek otvorena za saradnju, a saradnja sa UAE otvara vrata novim ekonomskim i bilateralnim odnosima.

Miljan

pre 11 meseci

Jako je važno što Srbija ima tako velikog i iskrenog prijatelja kao što su UAE.

Miro

pre 11 meseci

Saradnja Srbije sa UAE nikada nije bila jaca i bolja.

Boško

pre 11 meseci

Ovakvi susreti su uvek bili obeleženi sa nekim novim poslovnim ugovorom, verujem da će tako biti i sada. Odnosi dveju zemalja Srbije i UAE su danas dobri i na visokom nivou.

Boban

pre 11 meseci

Bin Zajed jeiskreni prijatelj Srbije i uvek će pomagati našoj zemlji.

Gojko

pre 11 meseci

UAE su do sada našoj Srbiji više puta pomogli, a ove dve zemlje imaju i važne zajedničke projekte.

Bole91

pre 11 meseci

Srbija posebnu pažnju posvećuje jačanju saradnje sa UAE, koja se temelјi na međusobnom uvažavanju i na zajedničkoj viziji napretka i vrednostima koje delimo.

Žika

pre 11 meseci

UAE je iskreni i dokazani prijatelj naše zemlje i nastojaćemo da imamo još bolju saradnju sa njima u budućnosti.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31