• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.06.2023

12:52

ZA NAŠEG ŽIVOTNOG UČITELJA! Članovi kik-boks kluba održali javni trening kao podršku uhapšenom Lunetu na KiM! (FOTO)

Informer

Politika

ZA NAŠEG ŽIVOTNOG UČITELJA! Članovi kik-boks kluba održali javni trening kao podršku uhapšenom Lunetu na KiM! (FOTO)

Podeli vest

Članovi kik-boks kluba " Кosovska Mitrovica" održali su danas javni trening kojim su želeli da pruže podršku svom uhapšenom treneru Milunu Milenkoviću Lunetu.

Oni su se okupili na platou iza Tehničke škole, pokazujući sportska umeća kojima ih je učio i uhapšeni Lune.

- Sa prvotimcima našeg kluba održali smo javni trening danas u vidu protesta za našeg sportskog trenera, a pre svega i životnog učitelja, Miluna Milenkovića koji je nepravedno uhapšen. Osim njega, podržavamo i sve uhapšene Srbe i najavljujemo nove treninge na otvorenom u vidu podrške svim uhapšenim Srbima - poručio je Aleksandar Alagić, pomoćni trener Кik boks kluba Кosovska Mitrovica.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija