• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.06.2023

08:10

IDEM U BRISEL, ALI NEĆU DA RAZGOVARAM SA KURTIJEM! Predsednik o teroru koji trpe Srbi na KiM: Cilj im je da nas proteraju!

printskrin/instagram/buducnostsrbijeav

Politika

IDEM U BRISEL, ALI NEĆU DA RAZGOVARAM SA KURTIJEM! Predsednik o teroru koji trpe Srbi na KiM: Cilj im je da nas proteraju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje na RTS-u gde govori o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i hapšenju Srba. On je tokom gostovanja napomenuo da će ići na sastanak u Brisel, ali samo na razgovor sa Žozepom Boreljom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je jutros da neće razgovarati sa Aljbinom Kurtijem jer taj razgovor nema nikakvog smisla.

Mi nemamo nikakav problem da razgovaramo sa bilo kim. Idem u Brisel da razvgovaram sa Boreljom, možemo da razgovaramo i deset sati ako treba, sa Kurtijem nemam o čemu da razgovaram – rekao je predsednik Vučić povodom hitnog sastanka koji je zakazan za danas u Briselu.

Njegov cilj je da proteraju Srbe sa KiM – reč je o patološkom sledbenika Adema Demaćija. Kurti je njegov portparol. Razgovarate o ljudima koje ne zanima mir. Sagledati smo sto puta razne zahteve za policajce. Kaži Lajčaku da pusti poruku Vučiću da imamo dolaze da je srpska vojska otela specijalce…imate dokaze? Jeste li ozbiljni kad to govorite? Je l to na osnovu sendviča? Vidite kakvi ste lažovi svi zajedno. Ja ne znam 0ta se dešavalo na teritoriji AP Kosovo, ja znam da su ih naši uhapsili na teritoriji centralne Srbije. Mogu da pričaju šta god hoće, ali ne vrede, ali to su trikovi za međunarodni pritisak – rekao je Vučić.

Foto: printscreen/RTS

- Ako analizirate ove stvari površinski, nije dobro, stvari su ozbiljnije. Kurti je promenio odluku, dozvoljava ulaz robe sa stranim tablicama, a je li neko razmislio o kakvom je bezobrazluku reč. Odluka znači da ne možete da uvezete hleb u Raški, niti kiseonik u bolnicu, ni vodu ne možete da uveze. Ali ste zato dobrodošli ako treba da zarađujete pare za strane kompanije. Kako ih nije sramota da se hvale takvom odlukom - rekao je predsednik.

On je naglasio da je Srbija u teškoj situaciji.

- Mi smo sami u ovome, moramo da razumemo sopstvene snage. Neko mora u ime građana da obavlja teške poslove u najtežim uslovima. Molim ljude da razumeju da je zemlja u teškoj situaciji. Pod najtežim smo pritiscima. Po pitanju KiM razgovaramo samo sa kolektivnim zapadom. Onda se zapitate kako da razgovarate sa nekim sa kim razgovora nema. Pogledajte Eskobarove izjave, sve ćete da razumete i vidite u kakvoj je užasnoj situaciji Srbija - naglasio je predsednik.

- Razgovarate sa ljudima koje ne interesuje mir, šta imam da razgovaram sa njima.

- Što se Evropljana tiče, ja ću danas da saslušam Borelja, jer ja nemam nameru da kažem ništa loše o tom čoveku. Što se Kurtija tiče, nemam nameru sa njim da razgovaram - podvukao je.

Predsednik je tokom obraćanja istakao i da je Srbima prekipelo i da je "doteralo cara do duvara".

Na pitanje gde je kraj hapšenjima na KiM, kazao je da je to sada teško objasniti.

Foto: printscreen/RTS

- Napadnu nas u Šolakovim medijima da nismo uveli Vojsku, a da je uvedemo, bilo bi da smo vratili u 90-te - kazao je predsednik.

On je objasnio da se ceo rast u južnoj srpskoj pokrajini bazira na dotacijama iz inostranstva.

- Oficir za vezu je obišao uhapšene Srbe, ovo danas nosim u Brisel. Pričaju mi o pravima, otac dvoje maloletne dece ima vidljive povrede na potiljku previjene gazom, ima povrede koje su mu pripadnici tzv. kosovske policije naneli kundakom od puške. Milovan Božović posle dva i po meseca pritvora i dalje ima vidljve povrede u vidu pucanja mišića koja je nastala prilikom privođenja, a stavljaju mu napad na službeno lice - istakao je Vučić.

Nemam ja šta da razgovaram sa ljudima koji žive za to da prebijaju naše ljude. Kad bi živite za to da mu osujete srpsku majku i da ga prebijate, a da Zapad ćuti…vidite to licemerje. I kad budu oslobođeni, biće zahvaljujući onome što radi Beograd.

Ajde da ne pričamo o tome ko je koga napao. Moje pitanje je kako to da niste morali da uhapsite one koji su ubili desetine ljudi? I svi teroristi idu u Vladu. Kako je to moguće? Pa moguće jer je u vašem interesu. Ovde su u pitanju Srbi. A Srbi nisu ljudi. Srbi nisu uveli sankcije Rusiji – rekao je predsednik.

Da sve ispunimo, rekli bi niste odštampali dovoljno udžbenika na bugarskom jeziku…ja sam zahvaljujući iskustvu postao resurd ove zemlje. Da sam najgluplji na svetu, najviše BiH znao o tome šta nam rade. To je takav bezobrazluk i bezobzirnost prema jednoj zemlji. Pravila za Ukrajinu važe, Ama baš nijedno ne važi Srbiju. Ni Povelja UN ni Rezolucija…kako ste napali Srbe 1999?

Ne postoji nijedan princip za koji možete da se uhvatite. Sve je laž i sve je prevara – rekao je predsednik.

Molim ljude da budemo malo fer prema svojoj državi. I ovo što smo uradili sa EXPO, uspeli smo. Hvala Oedru Sančezu i Blinkenu. Čeka nas ogroman posao, nešto što d radošću prihvatamo. Beograd će postati najveće gradilište u Evropi! To donosi ogrmonu promociju – izjavio je Vučić.

Očekujemo da uložimo ogromne pare. Biće to ogromne sajamske prostorije. Najbolje arhitekte su radili to. Sa Evropljanima smo sinoć bili, hvala im što ulažu novac u inovacije i nauku – rekao je predsednik.

Očekujemo preko 2,6 miliona ljudi bude tokom ta tri meseca u Beogradu. Sad moramo ubrzano da radimo. Posle da razgovaramo kome ćemo da prenamenimo te stanove, a za dve je potrebna politička stabilnost.

– Imate bezbroj interesa različitih tankunskih grupa, koje ne žele stabilnost. Ali bitno je da guramo – rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 10 meseci

Odlazak u Brisel je vazan kako Srbija ne bi trpela posledice ni kriva ni duzna... Sto se Kurtija tice,svaki razgovor sa njim nema smisla!

Savka

pre 10 meseci

O čemu imaju da pričaju Kurti i Vučić? Vučić da govori o dobroti, požrtvovanosti, o tome kako su tretirani oni koju su upali na teritoriju Srbije. A Kurti? Da priča o batinama, nasilju, izbacivanju Srba iz svojih kuća, teroru? Ne govorimo mi istim jezikom.

Mila

pre 10 meseci

Iakreno se nadamo da cemo se svi radovati posle ovoga sastanka da ce nasi Srbi biti pusteni i da ce Borelj uspeti da urazumi Kurtija

Aca

pre 10 meseci

Za srpski narod je najbitnije da dodje do formiranja ZSO.

Ana

pre 10 meseci

Vucic ce u Briselu razgovarati sa Boreljom. Kurti hapsi Srbe redom i sa njim nema razgovora, u pravu je Vucic sto nece sa njim da razgovara u Briselu.

Dara

pre 10 meseci

Vucic je dosledan sebi i svojim principima. Narod mu apsolutno veruje.

malapraksa

pre 10 meseci

Šiptarima ne pada na pamet da formiraju ZSO tako da dok ih EU ne primora da poštuju dogovore nema o čemu da se pregovara.

Tara

pre 10 meseci

Narod veruje Vucic, jer se jedino on iskreno zalaze i bori za interes naroda sa Kosmeta.

Nana

pre 10 meseci

Kurtijev cilj je da proteraju Srbe sa KiM .Da razgovarate sa covekom koga ne zanima mir,nema smisla.

Kika

pre 10 meseci

Verujem da ce Vucic uciniti sve u interesu Srbije i da nece odustati dok se nasi zahtevi racionalni i humani ne ispune.

Mile

pre 10 meseci

Vise puta smo videli da sa Kurtijem nema price..

Miloš

pre 10 meseci

Puna podrška za predsednika. U Briselu moraju znati da je jedini krivac za sukobe Kurti

Rajka

pre 10 meseci

Prioritet je formiranje zajednica srpskih opstina

Sanja

pre 10 meseci

Vučić je potpuno u pravu. Neka Kurti promeni svoj stav pa tek tada može da se razgovara i pregovara.

Kole

pre 10 meseci

Podrška za srpski narod i za njihov opstanak na KiM.

Tanja

pre 10 meseci

Sa Kurtijem očigledno ne vredi ni pričati, jer on nije za mir na KiM.

Ana

pre 10 meseci

Vučić će na satanku u Briselu sa Boreljom, izneti razumne stavove Srba, sa Kurtijem nema potrebe razgovarati, jer se pokazao kao najveći zločinac koji neće da prestane sa napadima na Srbe.

Bore

pre 10 meseci

Jedino rešenje dok se ne desi ZSO jeste da međunarodna zajednica preuzme kontrolu na severu i ostalim srpskim enklavama i zabrani se bilo kakav pristup prištinskoj policiji.

Zoro

pre 10 meseci

Sa Kurtijem je besmisleno razgovarati jer ne postuje nista od dogovorenog od samog pocetka pregovora.Kurti je jedan veliki lazov

Maja

pre 10 meseci

Da je hteo mir na KiM, Kurti bi već do sada pokazao dobru volju za tim. Sa njim je suvišan svaki razgovor.

Milan

pre 10 meseci

Srvi mora da se bore do kraja ,nesmemo da dozvolimo da nam saka Albanaca uzme KIM,da nas narod pati.Zapad i ostali iz fotelje mogu svasta da pricaju

Tijana

pre 10 meseci

Teško da će ovaj razgovor otići u boljem pravcu sobzirom na predašnja okupljanja.

Sanja

pre 10 meseci

Stvarno sa Kurtijem nema više šta da se razgovara, on je rekao šta je mislio. Mirna rešenja njega ne zanimaju.

Marija

pre 10 meseci

Kurti je čovek, koji nema ni malo ljudskosti u sebi

Jovan

pre 10 meseci

Naš stav je jasan koji Vučić i Srbija imaju po pitanju KiM, teško da tu ima nesto da se razgovara.

Marko

pre 10 meseci

Džaba nama da pričamo da se moraju osnovati ZSO kad to Kurtiju uopšte ne pada na pamet.

Vera

pre 10 meseci

Nema nikakvog rezultata od razgovora sa Kurtijem, on ne želi mir na KiM.

Janko

pre 10 meseci

Kurti zeli da protera Srbe sa Kosmeta, tako da Vucic sa njim nema sta da prica, vec sa onima koji mogu tu situaciju da rese u korist Srbije.

Pavle

pre 10 meseci

Teror i nasilje koje nas narod trpi na Kosmetu je strasno i necuveno.

Slavko

pre 10 meseci

Svi cute dok se napadi na Srbe nastavljaju, ali se tome mora stati na put!

Petar

pre 10 meseci

Uprkos pritiscima kojima je nas narod izlozen na KIM uvereni smo da ce nas narod opstati i ostati na svojim vekovnim ognjistima.

Aleksa

pre 10 meseci

Situacija na KiM se mora resiti mirnim putem i u interesu gradjana.

helena

pre 10 meseci

Nije mi jasan cilj mucenja Srba na KIM nepotrebno je takvo ponasanje

Miki

pre 10 meseci

Cime su ovi nevini ljudi zasluzili da budu maltretirani,ugnjetavani i prebijeni osim sto su Srbi? Nikoga nisu dirali prvi dok Kurti povlaci prljave poteze i krsi sva ljudska prava

Milos

pre 10 meseci

Vucic ce da ide u Brisel ali ce sve uraditi da sacuva narod na KIM

Natasa

pre 10 meseci

Vucic nastavlja svoju borbu sa KIM ali sa Kurtijem nema razgovora niti ce biti

Sale

pre 10 meseci

Vucic ide u Brisel i ucicnice sve da sacuva i da spasi svoj narod

Milos

pre 10 meseci

Bravo za Vucica , koju se bori za nasu Srbiju, sa Kurtijem nema razgovora niti ce biti dok ne oslobodi sve Srbe na KIM

Milos

pre 10 meseci

Bravo za Vucica koji nastavlja svoju borbu za Kim ,i za sve Srbe , sa Kurtijem nema ragzovora niti ce ikad biti

Milos

pre 10 meseci

Sa Kurtijem nema razgovra , niti ce ikad biti

Ljubicica

pre 10 meseci

Kurtijeva najveća želja je da bude ratni premijer i zato uporno izaziva sukobe na KiM

ana

pre 10 meseci

U Briselu moraju znati da Srbija nije kriva ni za kakve sukobe,vec Kurti.

Dušan

pre 10 meseci

Veoma važni razgovori se očekuju u Briselu,Srbija se zalaže za mirno rešenje

Tea

pre 10 meseci

Sa manijakom kao sto je Kurti i ne moze da se razgovara

Vuk

pre 10 meseci

Svima nam je već jasno da je jedini cilj Kurtija da u potpunosti protera Srbe sa severa Kosova, ali neće mu to tako lako poći za rukom.

Vuki

pre 10 meseci

Kurtiju se neće ostvariti cilj o proterivanju Srba sa severa Kosova.

Vule

pre 10 meseci

Sa Kurtijem ne može lepo da se razgovara u očigledno sve mora na teži način.

Vaki

pre 10 meseci

Srbi na severu Kosova trpe zaista veliki i nezapamćeni teror. Mora pod hitno da se reaguje jer ovako neće moći više.

Viki

pre 10 meseci

Razgovor sa Boreljom treba da donese neke rezultate.

Mara

pre 10 meseci

Glavni cilj Kurtija je da protera sve Srbe sa KiM.

Mila

pre 10 meseci

Sa Kurtijem nema dogovora, on ne želi sporazum, već samo želi da nasiljem protera sve Srbe sa KiM.

Ivana

pre 10 meseci

Sve sto je predsednik rekao je tacno. I ne treba da razgovara sa teroristom Kurtijem.

Feniks

pre 10 meseci

Podrška predsedniku Vučiću u višegodišnjoj borbi za Kosovo i Metohiju.

Nedica

pre 10 meseci

Predsednik Vucic jedino moze Srbiju da vodi napred. Uvek je radio i nastavlja da radi sve u korist svog naroda. Posebno naroda na KIM, koje ni u jednom tyremutk nije ostavio na cedilu.

Vax

pre 10 meseci

Kurti je bahat i dogovor sa njim je nedostižan

Vax

pre 10 meseci

Niko normalan ne želi da razgovara sa Kurtijem

Maja

pre 10 meseci

Kurti mora najpre da posti sve zatočene Srbe iz svojih kazamata koje svakodnevno muči i zlostavlja, da povuče svoju policiju sa severa KiM i da njegovi gradonačelnici podnesu ostavke pa tek onda može sa njim dase razgovora.

Nikola

pre 10 meseci

Nema sta da se prica sa teroristickom olosem Kurtijem. On ne zeli mir, nego sukobe i nemire. Otvoreno, hapsenjem neduznih Srba, je pokazao da zeli rat. Ono sto nama preostaje jeste da na sve nacine pokusamo da ocuvamo mir, da ocuvamo nasa vekovna ognjista na KiM

Sanja

pre 10 meseci

Kurti je terorista, a sa teroristima se ne razgovara. Ovi koji podržavaju Kurtija bi trebalo malo da pogledaju širu sliku i vide kako se on ponaša i kako maltretira nedužne Srbe, pa da reaguju i smire ga.

Ceca

pre 10 meseci

Dzabe pricati sa Kurtijem kad on namerno otezava situaciju. Kurti je otvoreno stavio do znanja da zeli rat.

Ivana

pre 10 meseci

Srbija nema sta vise da prica sa Kurtijem jel on nije za saradnju niti ce ikada ispostovati bilo sta sto je dogovoreno.

Maja

pre 10 meseci

Razgovori s Kurtijem ničemu ne vode i nemaju smisla jer Kurti svesno i namerno otežava celu ovu situaciju.

Nikola

pre 10 meseci

Убудуће само разговарати са међународном заједницом, са Куртијем нема сврхе разговарати.

Sanja

pre 10 meseci

Разговори са Куртијем не дају никакве резулетате, и цео дан да се преговара са њим он неће ни делић, ак оје нешто договорено, испунити.

Ceca

pre 10 meseci

Mir je prioritet, a Vučić se jasno zalaže za to iako to Kuriti pokušava da naruši na sve načine. Kurtijev interes je očigledno izazvati sukob.

Ivana

pre 10 meseci

Razgovor sa Kurtijem je samo gubljenje vremena, a on I želi da Srbi nemaju mira. Upkos svemu I svim pritiscima Srbija će sačuvati mir I naći rešenje da zaštiti nas narod na KIM.

Jovan

pre 10 meseci

Cilj je njima davno jasan, da nas proteraju i da ljudi ostave svoje svetinje dole

Ana

pre 10 meseci

Svaka cast, potpuno ispravna odluka, nas narod na KIM je vazniji od svega.

Jordan

pre 10 meseci

Sa Kurtijem i ne treba da razgovara, bice tamo mnogo vazniji faktori od njega.

Sasa

pre 10 meseci

Neophodan je razgovor sa Boreljom, da mu se jos jednom predoci situacija na KiM.

Dejan

pre 10 meseci

Vucic ovom odlukom jos jednom dokazuje da nije sujetan covek i da mu je Srbija i srpski narod ispred svega.

Zorica

pre 10 meseci

Situacija na KiM je zaista alarmantna, mislim da je Vuciceva odluka da ide u Brisel potpuno opravdana.

Hana

pre 10 meseci

Srpski narod na KiM i dalje trpi Kurtijev teror, odlazak u Brisel je jos jedan pokusaj da im se mirnim putem pomogne.

Goran

pre 10 meseci

Ni jednog sekunda ne sumnjam u ispravnost Vuciceve odluke, jer on zna mnogo toga sto mi ne znamo.

Nenad

pre 10 meseci

Sa Kurtijem je besmisleno razgovarati, jer nikada nista dogovoreno ne ispostuje.

Maca

pre 10 meseci

Shvatili smo šta je njihov jedini cilj, a to je da proteraju Srbe, to im se neće ostvariti!

Nina

pre 10 meseci

Vucic je neko ko se svim snagama bori za svoju zemlju I svoj narod.

Milan

pre 10 meseci

Taj cilj o proterivanju Srba sa vekovnih ognjista, siptarija moze da okaci macku o rep!

Dragana

pre 10 meseci

Vučić se bori da sačuva mir i stabilnost zemlje. Kurti radi sve da sruši mir i bezbednost našeg naroda na KiM-u.

Zana

pre 10 meseci

Kurtija ne zanima mir i formiranje ZSO-a. Svaki dan se vrši teror na našem narodu.

Ina

pre 10 meseci

Vučić je uvek za dijalog i pregovore. Sa Kurtijem nema o čemu da razgovora. Kurti ne želi mir, on unosi nemire na KiM-u.

Pera

pre 10 meseci

Vucic je uvek spreman za dijalog oko KiM i pronalaženje kompromisnog rešenja. Očuvanje mira nam je prioritet i Srbiji nisu potrebni sukobi.

Ina

pre 10 meseci

Kurti izbegava da formira ZSO i radi sve da protera srpski narod sa KiM-a.

Ivan

pre 10 meseci

Kurti ne želi dijalog. Vučić nema šta više da razgovara sa njim, kada Kurti sve radi da naruši mir na KiM-u. Svaki dan ima sukoba koji potiču od Albanske strane i Kurtijeve vojske i policije.

Nina

pre 10 meseci

Kurtijevo teroristicko ponašanje nad Srbima na Kosmetu je za svaku osudu.

Nikola

pre 10 meseci

Sa Kurtijem i ne moze sa se razgovara jer nije normalan

Petar

pre 10 meseci

Za raziklu od Vucica koji zeli mirno resavanje pitanja Kosova i Metohije, Kurti samo hoce ratne sukobe.

Jana

pre 10 meseci

Trudi se Vucic i dalje da civilizovano i mirnim putem pomoću razgovora reši situaciju na Kosovu i obezbedi Srbima normalan život. Ali sa Kurrijem nema razgovora i dogovora. Dokle više da se trpi teror i nasilje koje propagira.

Marko

pre 10 meseci

Srbija ide da razgovara sa Eveopom i da im predoči sve dokaze. Biće im predočeno i nadorečeno da rešavaju problem Kurtia kako bi se održala mir i stabilnost na Balkanu i u Regionu.

Ana

pre 10 meseci

Razgovir u Briselu treba da poboljša situaciju na KiM.

Ana

pre 10 meseci

Svakako Srbija radi sve za dobrobit naroda na KiM.

Mikica

pre 10 meseci

Verujem da ce Predsednik Vucic uraditi sve za nas narod na KiM-u, verujem u njegovu politiku... Takodje smatram da je veoma vazno formiranje ZSO na Kosovu.

Ana

pre 10 meseci

Zalaganje se vidi u značajno je jer Vučić je uz naš narod u KiM.

Nikola

pre 10 meseci

I ne treba razgovarati sa Kurtijem, jer nece postovati nijednu reč!

Alex

pre 10 meseci

Kurtiju je jedini cilj da protera Srbe sa KiM, ali to mu se nece ispuniti!

Saruman

pre 10 meseci

Veoma teška i naizgled bezizlazna situacija u pregovorima dok god Kurti primenjuje silu prema Srbima.

Pera

pre 10 meseci

Bilo je i krajnje vreme da međunarodna zajednica shvati ko je u stvari Kurti i koliko je štete njegova samovolja i teror nad srpskim narodom, donela u pregovorima o KiM.Bilo je i krajnje vreme da međunarodna zajednica shvati ko je u stvari Kurti i koliko je štete njegova samovolja i teror nad srpskim narodom, donela u pregovorima o KiM.

Milos Vuk

pre 10 meseci

Vučić je spreman da pređe preko nekih stvari da bi obezbedio mir i stabilnost našem narodu na Kosovu i Metohiji. Podrška predsedniku Vučiću u višegodišnjoj borbi za Kosovo i Metohiju.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija