• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.06.2023

09:40

KURTI I EKSTREMISTI NA KIM POKUŠAĆE DA ISKORISTE OVAJ MOMENAT U RUSIJI! Vučićević na TV Pink: U toku je informativni rat!

prinstcreen

Politika

KURTI I EKSTREMISTI NA KIM POKUŠAĆE DA ISKORISTE OVAJ MOMENAT U RUSIJI! Vučićević na TV Pink: U toku je informativni rat!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević, gostujući na TV Pink, komentarisao je trenutnu situaciju u Ruskoj Federaciji, ali i sramni postupak NATO lobiste Dragana Šormaza, koji je otvoreno i javno pružio podršku Jevgeniju Prigožinu u napadu na ruskog predsednika Vladimira Putina.

- Po zvaničnim saopštenjima iz Moskve, ovo je pokušaj puča. Ruska država najavljuje da odgovori Vagnerovcima. Pojačano je kontrolisanje saobraćaja, možemo reći da je vanredno stanje u Moskvi i u drugim gradovima. Ja ne mogu da kažem koliko sam dobio poruka ljudi koji me pitaju šta se dešava. Samo se nadam da se ne širi velika zabrinutost. Ovo će neki iskoristiti da zgaze Srbe na KiM. Očekujem da će se neko iz državnog vrha ili Vučić obratiti u narednim satima - ističe Vučićević. 

Onda je podsetio na postupak Dragana Šormaza koji je postao Vagnerovac. 

- On je NATO lobista dugo vremena unazad. Objavio je grb u žuto-plavoj boji i postao Vagnerovac, jer navija za zlo u rusiji. Svi ti NATO-vci navijaju za zlo u rusiji i zlo u Srbiji. Ludak Kurti i ekstremisti na KiM pokušaće da iskoriste ovaj momenat - kaže glavni urednik Informera. 

Podsetio je i na reči načelnika Generalštaba Milana Mojsilovića od juče, koji je rekao da je obavestio komandanta Kfor-a i da su zahtevali preduzimanje hitnih mera, što je molba srpske strane. 

- Morate imati na umu da je to rečeno pre ovih današnjih događaja. Ali ja ne mogu da se oporavim od ove objave Dragana Šormaza. On je nekada davno bio u SNS-u, a sada je najveći mrzitelj SNS-a i sada je ljubitelj tajkunskih medija, preko noći je odjednom sada i Vagner kul. Aman ljudi, sada je sve jasno - rekao je Vučićević i dodaje:

- Očigledno je da je u toku informativni rat. I sa jedne i sa druge strane dolaze informacije koje su bombastične. Ruska vojska očigledno priprema neku operaciju ne bi li neutralisala pretnju Vagnera. Siguran sam da je ono što moćnici na Zapadu očekuju jeste građanski rat u rusiji, kako bi mogli da profitiraju od toga - napominje urednik Informera. 

- Pogledajte Šormaza koji hoće da kaže da je Vagner okupirao skoro četvrtinu Rusije. NATO lobista, pogledajte kako se raduje pobedi Prigožina i porazu Putina. Upregli su NATO lobiste i u Evropi i ovde kako bi obavljali prljave poslove, a bojim se da će pokušati da zgaze Srbe na Kosoovu... - zaključuje Vučićević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija