• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.06.2023

10:40

SUD U KRALJEVU POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV KURTIJEVIH SPECIJALACA! Braniće se sa slobode

mup

Politika

SUD U KRALJEVU POTVRDIO OPTUŽNICU PROTIV KURTIJEVIH SPECIJALACA! Braniće se sa slobode

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Kraljevu podiglo je optužnicu protiv trojice uhapšenih specijalaca takozvane Kosovske policije.

Nakon što je sproveden prethodni postupak i podignuta optužnica od strane Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu protiv osumnjičenih lica B.S., R.Z. i Š.M. zbog po jednog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz čl. 348. st. 4. u vezi st. 2 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, vanpretresno veće Višeg suda u Kraljevu je potvrdilo optužnicu protiv navedenih okrivljenih i donelo rešenje kojim je okrivljenima ukinut pritvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dimitrije

pre 11 meseci

Ko je to naredio? Pa zna se ko to jedini može. Hoćete opet da ga hvalite ili da konačno kažete istinu? Narod je zgrožen a Šiptari likuju. Ovakvi kao što nas vode mogu da nas odvedu samo u ponor a da im Informere peva hvalospeve

jeremijasimic

pre 11 meseci

Zvala Ambasada,i OP. Pustili arnaute!

Pedja

pre 11 meseci

Jos jedan porazi i ponizenje Srbije. Po hiljaditi put preCednik se busa i preti a onda pidavija rep i bezi...

Ratko

pre 11 meseci

ma koga vi zajebavate ,teroriste pustiti na slobodu. Vucicu da bog da ti se sve utrlo u porodici ... ma jebem li ti mater izfdajnicku ..pogan si da poganiji ne mozes biti gori si od ovog zutog olosa izdajnickog ... popisao si se na svu decu koja su poginula u ratu i na sve borce koji su poginuli hrabro i dali svoje zivote za ovu Srbiju ... da bog da se oduzeo i samo gledao kako ti sve propada .. da sada moze smrdljiva policxija da mi dodje na vrata i njima cu jebati mater .. to vam pise neko ko je prosao golgotu protiv nato nacista i siptara ,ciji su drugovi poginuli na KOsarama .. mamicu vam jebem izdajnicku... nisam na protestu sa ovim sljamom ali ako neko normalan ustane protiv tebe smrdljivi Vucicu bice mnogo onih koji su se protiv siptarske gamadi borili...

vuk

pre 11 meseci

Jeste li srecni govna naprednjacka? Dok Srbe hapse i premlacuju vi ove pustate na slobodu. Gde ste sad bagro jedna odvratna i gnusna da pricate ko izdaje Srbiju?

Mladen

pre 11 meseci

Popisam se na nas sud. Čuj braniće se sa slobode. E, Srbijo moja

Filip

pre 11 meseci

Konacno da gospoda mogu da se brane sa slobode, maltretiranje nije dugo trajalo. Cestitke

ProkopijeS

pre 11 meseci

Bruka. Teorirsti na slobodu, a ko ukrade 2 kokoske ili napise nesto protiv predsednika na Fejsu - bude u pritvoru do kraja.

Pera Bandera

pre 11 meseci

Neka sam ja i bandera, ali ovo mi nije baš najjasnije: Puštamo krimi-specijalce, teroriste da se brane sa slobode iz "slobodne" paradržave, u kojoj je sloboda za srpski narod nepostojeća, a mi uvek velikodušno, da ne kažem budalasto, glumimo širokogrudost i infatilnost. Na kraju krajeva, ko nam daje garanciju da će se odazvati na poziv našeg suda. U najboljem slučaju biće suđeni u nekom kosovskom "sudu" za sakupljanje pečuraka za vreme radnog vremena, te će im biti umanjena plata za jednu dnevnicu. Znam da ovo nećete da objavite, ali bar sam rekao!

Nada

pre 11 meseci

I pustismo mi njih a oni odose na Kosovo i kraj !

Nemanja

pre 11 meseci

Kakvo zamajavanje. Podignuta optužnica a pupteni da se brane sa slobode. Pritom odlaze na Kosmet gde automatski postaju nedoatupni srpskim sudskim i policijskim organima. I sad ne kažete izdaja kao što se danima trubili kae je ona opozivija tražila da se puste. Recite naša kako bi vi rekli "izdajnici" su pistili kako vi to.volite da kažetw šiptare

Dragan

pre 11 meseci

Sram vas bilo! Pricate o jakoj drzavi, sramota. Nasi leze mesecima za pistolj, ma bre za komentar, a siptare pustate. Prodane duse. Onog ubicu devojke ste pustili da pobegne pa tek onda pustili poternicu, ove pustate da se brane sa slobode... Pa pustite onda i oca od ubice iz Mladenovca... Po medijima ste veliki nacionalisti, a zapravo vas samo pare zanimaju, a ne Srbija i srpstvo!

CISTAC

pre 11 meseci

Ahahaha kakva smo mi smesna drzava ajmeeee. Pa svi smo znali da ce ih pustiti i da im ne wmeju nista i da cemo im mi gradjani srbije platiti odstetu. Cek,koliko je srba kosovska policija pustila,neeto ne procitah informaciju

gile

pre 11 meseci

Srbija je poklekla. Sada mogu da nam rade šta hoće. Vučiću,a na srbski zatočenici u prištinskim kazamatima!!! Duboko razočarenje.

voja

pre 11 meseci

ovo je pobeda albanaca,njihove teroriste koji su bili pod punom ratnom opremom i uhvaceni na tlo srbije srpski sud ih pusta da se brane sa slobode ,,hahahaha ,a srbi koji su uhapseni od strane kurtijeve policije za nikakva dela produzen pritvor jos 30 dana,pa ovo nema vise ni u banana drzavam ,ja mislim da se ti gradjani na kosovu bolje sami predaju albancima i ostanu na svojim ognjistima nego da prodaju imanja i dodju u prokletu srbiju

Baki

pre 11 meseci

Kakva sramota od presude !!! Ako ih pustite više nikada ih nećete videti !!!

Ljuba

pre 11 meseci

Mene interesuje, dali je sudija koji je oslobodio ove kriminalce normalan. pa da je bio i pritisak nema puštanja ni po koju cenu, dok se nepuste Srbi iz zatvora. Sad bi ga trebalo smeniti pa neka kaže precednik je naredio zbog toga i toga, a ne ovako da se brane sa slobode. E svašta može covek da ocekuje od ovih naših sudija.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija