• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.06.2023

14:21

TERZIĆ ODGOVORIO ZAVETNICIMA: Vi i vaši partneri ste puštali pravosnažno osuđene šiptarske teroriste kako biste dodvorili Zapadu!

sns.org.rs

Politika

TERZIĆ ODGOVORIO ZAVETNICIMA: Vi i vaši partneri ste puštali pravosnažno osuđene šiptarske teroriste kako biste dodvorili Zapadu!

Podeli vest

Funkcioner SNS Miloš Terzi odgovorio je šefici Zavetnika Milici Đurđević Stamenkovski, koja je optužila vlast da je puštanjem trojice Kurtijevih "policajaca" učinila ustupak "kosovskom premijeru" i šefu albanske Vlade Ediju Rami.


- Кurtijevi policajci su optuženi, a Viši sud u Кraljevu je doneo odluku da se brane sa slobode. Ovo nije politička odluka, za razliku od one iz 2001. godine kada su njeni koalicioni partneri iz DSS-a oslobodili pravosnažno osuđene šiptarske teroriste kako bi se dodvorili Zapadu - istakao je Terzić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djole

pre 11 meseci

Niko na ovaj način nikome nije učinio ustupak. Srbija je ozbiljna, odgovorna pravna država i ne čini nikome ustupke.

Dana

pre 11 meseci

A Zavetnici brže bolje potrčali da napljuju državu i Vučića. Sram ih bre bilo u ovoj državi postoji zakon i sud pa nismo u desetom veku pa da sami presuđujemo kako nam se ćefne. I nisu oslobođeni već je protiv njih podignuta optužnica i pušteni su da se brane sa slobode.

Milenko

pre 11 meseci

Koalicioni partneri Milice Zavetnice su oslobodili Kurtija. Posledice upravo vidimo danas.

Tijana

pre 11 meseci

I treba da im se odgovori sta su sve oni radili u proslosti i oslobadjali sve i svakoga da bi se dodvoravali, Srbija sada radi u skladu sa zakonom jer smo pravna drzava.

Milan

pre 11 meseci

Optuznica protiv Kurtijevih terorista je svakako podignuta i pusteni su da se brane sa slobode jer je Srbija pravna drzava u kojoj odlucuje sud.

Dara

pre 11 meseci

Pa opozicionari zaboravljaju sta su radili, samo im je trn u oku ono sta radi Vucic.

Ena

pre 11 meseci

U Srbiji kao demokratskoj državi svako ima pravo na fer suđenje. A ova odluka bi trebala i da olakša oslobađanje svih uhapšenih srba na KiM.

Sanja

pre 11 meseci

Dok je opozicija bila na vlasti pustali su svakojake kriminalce izmedju ostalog i Kurtija a sada sole pamet kako su oslobodjeni Kurtijevi teroristi. Protiv njih je podignuta optuznica a sud je doneo odluku da se brane za slobode.

Mila

pre 11 meseci

Srbija je pravna drzava ne dodvorava se nikome pa ni Zapadu vec je sud ppdigao optuznicu Kosovskim policajcima

Sanja

pre 11 meseci

Dss je pustio silne šiptarske teroriste na slobodu a Zavetnici se baš lepo slažu sa njima. Bolje im je da ćute.

Ana

pre 11 meseci

Srbija je drzava koja ima zakone koje postuje, sudsvo je donelo odluku,ali to ne znaci da su slobodni,optuznica i dalje stoji da moraju da odgovaraju za svoje postupke.

Joka

pre 11 meseci

Opozicija je vrlo brzo zaboravila sta su oni radili za vreme svoje vlasti.

Mira

pre 11 meseci

Tog istog Kurtija je oslobodila opozicija dok je bila na vlasti i jos mnostvo kriminalaca a sada nekome sole pamet. Optuznica je podignuta protiv albanskih terorista,to je odluka suda!!

Micika

pre 11 meseci

A sta bi Milica uradila,drzala albanske teroriste kao taoce?! Sud je doneo odluku da se podigne optuznica a oni brane sa slobode i postujmo odluku drzavnog organa!

Jelena

pre 11 meseci

Bravo Terziću tačno u metu. Ko je pustio 1800 šiptara terorista koji nikad nisu bili optuženi. Pa žuta banda.

Jelena

pre 11 meseci

Tako je bre. Zavetnici zaboravili da su žuti ološi pustili najgore teroriste iz naših zatvora. Za to nikad niko nije odgovarao. I sad oni nekom sole pamet.

Maja

pre 11 meseci

U njihovo vreme, vreme Tadića, pušteno je 1800 terorista, bez ikakve odgovornosti. Bolje da ćute svi oni

Ana

pre 11 meseci

Vi ste pustili pravosnazno osuđene siptarkske teroriste da bi bili dobri zapadu a sada se pravite pametni i pljujete Vucica!

Mara

pre 11 meseci

Koalicioni partneri Milice Stamenkovski su upravo pustili hiljade albanskih terorista iz srpskih zatvora.

Joka

pre 11 meseci

Opozicija je radila protiv svoje zemlje i njenih gradjana time sto je pustala na slobodu siptarske teroriste.

Goran

pre 11 meseci

Ne budite površni ljudi. Očekivano je da krivite Vučića, ali niko se nikome ovde ne dodvorava. Mi se jedino borimo za slobodu i mir.

Iva

pre 11 meseci

Zavetnici lazovi nemaju pravo da se jave oslobađali su teroriste bez ikakve optužnice bolje im je da cute.

Tanja

pre 11 meseci

Zapad hoće da vlada svetom. Zato su se domaći izdajnici pomamili i hoće da unište Srbiju i uruše ugled Predsedniku Vučiću.

Andjela

pre 11 meseci

A, sada kao glume i pokazuju sažaljenje za Srbe.

Emilija

pre 11 meseci

Zavetnici lazni rodoljubi koji se busaju u grudi a ovamo ruse Srbiju sa opozicijom koja za cilj ima samo destabilizaciju nase zemlje i otimanje vlasti sa ulice.

Ljubica

pre 11 meseci

Nakaradna i nesposobna opozicija se dodvoravala zapadu puštajući šiptarske teroriste.

Andrijana

pre 11 meseci

Pretpostavljam da ih istina najvise boli.

Deki

pre 11 meseci

Bravo Milose,svaka cast na ovakvom odgovoru! Pravi odgovor!

Luka

pre 11 meseci

Pustili su pravnosnazno osudjene teroriste koji danas maltretiraju Srbe na KiM!

David

pre 11 meseci

Barem opozicionari iz Srbije nemaju pravo bilo sta da komentarisu po pitanju pustanja trojice Kurtijevih "policajaca"!

Sveto

pre 11 meseci

Navikli smo od onih koji su, kada su bili na vlasti, naneli najvecu stetu Srbiji, danas prosipaju moral i prvi su tu da napadaju bilo sta sto je vezano za vlast. Licemerstvo na nivou!

Daco

pre 11 meseci

Oni su radili sve kako bi se dodvorili Zapadu. Nastavili su istim tempom.

Stefan

pre 11 meseci

U stanju su da prodaju sve srpsko samo da bi uzeli licnu korist od Zapada. Toliko o "postenjacinama" iz redova opozicije.

Sanja

pre 11 meseci

Neka se prvo prisete sta su oni radili dok su bili na vlasti, pa onda neka kritikuju bilo koga ako imaju obraza.

Ana

pre 11 meseci

Nenormalnu stetu su naneli Srbiji dok su bili u mogucnosti da tako nesto i cine, a sada glume zrtve i kao bore se za bolje sutra Srbije. Bili i ostali lazovi.

Ivan

pre 11 meseci

Kako su ranije, tako i danas, rade sve kako bi se dodvorili Zapadu. Njima su samo licni interesi u glavi, a interese Srbije i njenih gradjana bi prodali bez razmisljanja.

Lenka

pre 11 meseci

Lako je govoriti besmislice kao Milica, kad nemate nikakvu odgovornost! Nasa politika jeste saradnja sa svima, mi nikoga niti napadamo niti proterujemo

Milan

pre 11 meseci

Srbija postupa promišljeno i strateški i ako smatra da je pametno pustiti albanske policajce na slobodu,onda je to učinjeno isključivo zarad dobra našoj zemlji i situaciji na KiM.

Divna

pre 11 meseci

Dok se zavetnici busaju u grudi i šire lažni patriotizam, Vučić se istinski bori za srpski narod na KiM.

Irina

pre 11 meseci

Politika koju vode Zavetnici nema ni malo realnosti u svojim stavovima i izlaganjima. Srbija bi brojala dane do propasti sa njima na vlasti.

Dara

pre 11 meseci

Nikako ne čujemo šta opozicija predlaže, već su tu samo da kritikuju, a oni su pustili 2001. godine pravosnažno osuđene šiptarske teroriste kako bi se dodvorili Zapadu.

Tara

pre 11 meseci

Narod pruža podršku delima i naporima države u rešavanju problema sa KiM, a ne praznim rečima i besmislicama koje iznosi Milica Zavetnica.

Dunja

pre 11 meseci

Zavetnici svojom politikom nikada neće moći da privuku poverenje gradjana.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31