• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.07.2023

10:32

Ovo ti je jer si prešao u pravoslavlje! Vučić upitao Euleks i Brisel zašto je uhapšen Dušan Obrenović!

printscreen/TV Prva

Politika

Ovo ti je jer si prešao u pravoslavlje! Vučić upitao Euleks i Brisel zašto je uhapšen Dušan Obrenović!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ono što su Kurtijevi policajci uradili njegovom sinu Danilu Vučiću nije ništa u odnosu na ono kakvu torturu Srbi na KiM trpe svaki dan.

Postoje ljudi iz Štrpca koji su po dve godine u pritvoru, koji nikog nisu ranili ni ubili. I onda govore da je to pravna država. I onda vas takve izjave Euleksa vređaju. Problem je kada vam Euleks kaže da prati neki slučaj. Evo ja ih pitam, zašto je Dušan Obrenović u pritvoru i produžen mu je za još dva meseca? Lažete svi zajedno, praveći se da ne znate da je nevin. Ja vas pitam, sve vas lažove iz Vašingtona, Berlina, zašto je uhapšen Dušan Obrenović? Zašto su ga uvukli u svoju grupu NATO vojnici u trenutku kada su krenuli na ljude da bi ih podvojili od auta tzv. kosovske policije. Ruku nije podigao čovek, ništa nije uradio, oni su ga izubijali od batina. Posebno su mu govorili „to će da ti bude zato što si prešao u pravoslavlje“. Ne smeju da ga puste, jer i sada, mesec dana posle ima jezive povrede - istakao je Vučić.

- Ovde ne možete da pustite ljude za koje znate da nisu krivi ni na koji način. I baš ih briga! Postoji optužnica protiv albanskih policajaca, pušteni su da se sa slobode brane. Sve vreme su govorili da su uhapšeni na tertoriji Kosova. Izmišljaju, toliko lažu da to nikakvog smisla nema. Onda kada kažemo da smo spremni da damo ljude na poligraf – oni kažu to su neke kriminalne strukture. Kao da gledaju Novu S i N1. Jedino što znam je da su uhapšeni na teritoriji centralne Srbije. I mogu tako da lažu doveka. Ja ne mogu da govorim bez strasti, toliko imam brige za naše ljude na KiM. Oni sad nemaju nikakvu „prešu“, baš ih briga. „Leže tamo neki Srbi, malo ih tuku, malo im stavljaju kese na glavu, malo ih ubijaju…“ nikakav problem. Baš sve njih briga kada su srpska prava u pitanju - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija