• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.07.2023

13:58

Kurti ostao bez sakoa! Detalj koji je svima promakao u takozvanoj Skupštini - gađali se flašicama, pljuštali šamari! (VIDEO)

printscreen

Politika

Kurti ostao bez sakoa! Detalj koji je svima promakao u takozvanoj Skupštini - gađali se flašicama, pljuštali šamari! (VIDEO)

Podeli vest

Tokom današnjeg obraćanja premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija u tzv. kosovskoj skupštini došlo je do tuče među poslanicima, koja je izbila nakon što je jedan od poslanika polio Kurtija vodom.

Snimci haosa iz tzv. Skupštine šire se društvenim mrežama brzinom svetlosti.

Nakon što je lažni premijer poliven vodom, odmah su se poslanici okupili pred govornicom, nakon čega je došlo do opšte tuče, makljaže i pesničenja

U celom haosu postoji jedan detalj koji je svima promakao - u jednom trenutku lažni premijer ostao je bez sakoa. 

Današnji incident u tzv. Skupštini lažne države inicirao je zamenik tzv. premijera i glavni pregovarač u dijalogu Prištine i Beograda Besnik Bisljimi kada je pocepao transparent koji su postavili opozicioni poslanici.

Nakon toga je reagovao poslanik DPK Mergim Ljuštaku koji je prišao Kurtiju za govornicom i polio ga vodom iz čaše. Na to je ustao Besnik Bisljimi i gađao flašicom vode Ljuštakua.

Kako se vidi na snimku, u opštem metežu i razmeni udaraca između poslanika i ministara iz redova Samoopredeljenja i poslanika opozicione DPK na video snimku se vidi kako u jednom trenutku Bisljimi dobija i šamar. Zatim potpredsednik tzv. kosovske vlade pokušava da se obračuna sa ljudima ispred njega nasumično udarajući rukama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31