• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

20:45

Licemerje potpredsednice DS Tatjane Manojlović otvorilo ključno pitanje: Odakle pare za baškarenje u Nici?!

printscreen

Politika

Licemerje potpredsednice DS Tatjane Manojlović otvorilo ključno pitanje: Odakle pare za baškarenje u Nici?!

Podeli vest

Tatjana Manojlović, potpredsednica Demokratske stranke, poslanica u Skupštini i urednica na Radio-televiziji Srbije (RTS), poziva na takozvane "proteste protiv nasilja" i demonstracije protiv Javnog servisa, a koliko joj je loše, možda najbolje pokazuje to što leto provodi u Nici, na Azurnoj obali!

Manojlovićeva se skupim letovanjem, za koje pojedini narodni poslanici tvrde da je koštalo više od 11.000 evra (!?!), pohvalila na društvenim mrežama, i to dok zajedno s kolegama iz opozicije vabi građane da i dalje jednom nedeljno demonstriraju! Da licemerje bude veće, Manojlovićeva poziva i na proteste ispred zgrade Javnog servisa, za koji tvrdi da ga "uređuje Vučić", a u kojem je urednica (!?!), uprkos tome što je istovremeno i narodna poslanica DS u Skupštini Srbije!

Bez srama i stida

Poslanik SNS Nebojša Bakarec, komentarišući ove navode, kaže da se Tatjana Manojlović pre nekoliko dana vratila s letovanja u Nici i odmah u Skupštini počela da kritikuje RTS i aktuelnu vlast, tvrdeći da se u Srbiji "loše živi"!?!

Manojlovićeva se vratila s Azurne obale, gde je potrošila veliku sumu novca, skoro 12.000 evra, iako ona kao narodni poslanik zarađuje mesečno oko 140.000 dinara.

Foto: Nebojša Bakarec

 

 

- Tatjana Manojlović se pre nekoliko dana vratila pocrnela, slana, jodirana, puna energije... Odmah je, kao što joj je običaj, počela da urla u Skupštini kako je sve u Srbiji loše. Mene zanima šta o obesnom letovanju Tatjane Manojlović misle građani koji uporno odlaze na proteste, koji iskreno veruju u proteste i koji nemaju novca da odu na odmor bilo gde, a kamoli na Azurnu obalu, u Nicu... Ali zato je pitanje odakle poslanici Manojlović novac za to "besno" letovanje? Ona kao članica parlamenta zarađuje oko 140.000 mesečno. U Nici je provela nedelju dana, a dobro obavešteni izvori kažu da je na to letovanje potrošeno 11.780 evra, za dve osobe - tvrdi Bakarec.

Foto: Nebojša Bakarec

 

 

I dok se Tatjana Manojlović nije oglašavala ovim povodom, politički analitičar Stevica Deđanski ističe da je veoma degutantno to što se Manojlovićeva hvali na društvenim mrežama skupim letovanjem, dok, s druge strane, ona i njeni saborci pozivaju građane na proteste i brinu da li će demonstracije opstati zbog godišnjih odmora.

- To što letuje tamo njen je izbor, ali je degutantno hvaliti se time na društvenim mrežama dok pozivate ljude da izlaze na proteste kako biste se borili za neku stvar, makar to bila čista politika. Druga stvar je to što se Manojlovićeva hvali na društvenim mrežama. To pokazuje da ona uopšte nema ni obzira prema ljudima koji veruju u proteste i pristalice su opozicije. Prema svemu sudeći, ona misli da je to normalno, jer to je ta "politička elita" iz Demokratske stranke koja misli da joj sve pripada - kaže Deđanski.

Sumnjivi prihodi

Politički analitičar Zoran Milosavljević ocenjuje da institucije treba da provere poreklo ogromnih iznosa novca koji pojedini opozicioni lideri i funkcioneri imaju i da se jednom zauvek stane na put sumnjivim prihodima i transakcijama.

Foto: Nebojša Bakarec

 

 

- Država treba konačno da proveri poreklo novca pojedinih političara. Mi znamo kako se to radi u čitavom svetu, i na Zapadu, a pogotovo na Istoku. Zamislite da tamo negde odete da trošite novac za koji nemate dokaz porekla... Bili biste odmah uhapšeni! Ti političari nisu ni došli u poziciju da su vladajuća politička opcija, a već šalju slike kako se provode i šalju poruku "verujte u mene, lepo se baškarim, brčkam, potrošiću 20.000 evra, a kad se vratim, glasajte za mene i vama će biti bolje". Mora da se otvori ta "crna kutija", narod želi da dobije garanciju da će institucije uraditi svoj deo posla - zaključuje Milosavljević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija