• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2023

14:38

Đilas briljirao sa svojim halucinacijama! Nevena Đurić iz SNS uputila jasnu poruku lideru SSP

printscreen

Politika

Đilas briljirao sa svojim halucinacijama! Nevena Đurić iz SNS uputila jasnu poruku lideru SSP

Podeli vest

Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke izdala je saopštenje povodom novih provokacija Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde.

Saopštenje prenosimo u celosti: 

"Danas je Dragan Đilas briljirao sa svojim maštarijama i halucinacijama, a sve u silnoj želji da se dočepa neke pozicije na vlasti.

Međutim, nakaradnim i skandaloznim vođenjem - njegovim Beograda, a njegova lopovska ekipa Srbije, a današnjom bezidejnom politikom, u kojoj osim laži baš ničega nema, trajno ga je narod Srbije pozdravio i politički obrisao.

Kada govori o izborima, za njega je mantra, uvek ista! Čak i kada su navodno bojkotovali izbore, svuda gde su mislili da će imati makar i minimalnu podršku građana Srbije, izašli su na izbore. Samo što su se - drugačije krstili. Promenili su imena i forme, izašli kao nekakve grupe građana, misleći valjda da će time "zamazati oči" građanima Srbije.

Međutim - narodom se ne manipuliše! Baš nikada!

Potom su za rukav vukli predstavnike Evropskog parlamenta, misleći opet da će im oni pomoći i bez izbora ih posaditi u fotelje!

Ni to se nije dogodilo!

Danas, koriste u političke svrhe svaku tragediju i nesrećni slučaj koji se u našoj zemlji dogodi!

Sve - u nedostatku politike!

Međutim, ne postoji ništa sramnije, ni bestidni nego da nam on govori na temu nasilja!

On koji je nasilnik!

Tukao je svoju suprugu pred sopstvenom decom i njenim roditeljima!

Vređao je i nasrtao na policijske službenike!

Bahatio se na svakom koraku!

Iako danas pokušava da odglumi pristojnost i finoću - svi ga dobro znamo: kao tajkuna i lažova!

Ali nama, naprednjacima, baš nikakav problem nije da na svaku njegovu plitku laž, providni spin i nebulozu odgovorimo!

Anketni odbor ne zaseda na molbu roditelja tragično nastradale dečice sve dok je sudski postupak u toku - i to je jedina istina! Da ima makar trunke ljudskosti i morala u sebi, i on, a i ostali koji sebe nazivaju opozicijom, ispoštovali bi volju roditelja.

Međutim, kod njih ljudskog - baš ničega nema!"

I danas žele isto - poniženu i opljačkanu Srbiju, i pune sopstvene džepove!

Iz tih lopovskog kandži se naša država iščupala pre nešto više od decenije, i čvrsto je rešena da se tamo više nikada ne vrati!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

Da li je ovo dokaz da je Bajern pokraden? Potez igrača Reala žestoko će razbesneti Nemce! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su Bajern sa 2:1 (0:0) u revanš meču polufinala Lige šampiona i za pehar u ovom takmičenju će se boriti protiv Borusije Dortmund 1. juna u Londonu. Madriđani su golovima Hoselua (34) u finišu napravili fantastičan preokret, ali trijumf je ostao u senci dešavanja iz duboke sudijske nadoknade, kada je po mišljenju mnogih velikan iz Nemačke žestoko oštećen, o čemu svedoči i reakcija defanzivca domaćih Antonija Ridigera (31)!

09.05.2024

11:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija