• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2023

09:11

LUDILO! Đilas tvrdi: Nisam ja sa SNS, Boško Obradović radi za Vučića!

Insajder

Politika

LUDILO! Đilas tvrdi: Nisam ja sa SNS, Boško Obradović radi za Vučića!

Podeli vest

Lideri opozicije žestoko su zaratili zbog predsednika Srbije zbog čega je na Tviteru šef države dobio nadimak "superćelijski Vučić".

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović razmenili su međusobne optužbe o tome ko "radi za Vučića".

Upravo ova potpuna konfuzija u redovima opozicije poslužila je jednom od tviteraša da predsednika Srbije nazove "superćelijskim Vučićem", aludirajući na superćelijske oluje koje su prethodnih dana harale Srbijom.

Baš kao što, prema optužbama lidera, Vučić "hara" opozicijom.

- SUPERĆELIJSKI VUČIĆ PONOVO HARA OPOZICIJOM! Da Vučiću jedan dan traje 72 sata, ne samo da misli narod koji vidi njegov trud i rad, gde tokom dana obavi razgovore sa desetinama stranih državnika i diplomata boreći se za KiM, pregovara sa investitorima, otvara puteve, bolnice...već opozicija ide i korak dalje pa tako Dragan Đilas i Boško Obradović tvrde da Vučić upravlja njima dvojicom kao da su marionete: Boško: Đilas je u dogovoru sa Vučićem! Đilas: Vučić je poslao dr Nestorovića da mu pomogne da preskoči cenzus! Bošku je Vučić naložio da glasa protiv Marinike! - objavljeno je na popularnom Tviter nalogu Detektor laži.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija