• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.09.2023

09:35

Vučićević na TV Pink - Opozicija želi da spreči da više od milion dece dobije pomoć države i penzioneri povećanje penzija!

printskrin/tv pink

Politika

Vučićević na TV Pink - Opozicija želi da spreči da više od milion dece dobije pomoć države i penzioneri povećanje penzija!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera, Dragan J. Vučićević bio je gost Jutarnjeg programa na TV Pink, gde je govorio o planu opozicije da napravi haos u Skupštini i da prekine rad parlamenta

- Koliko znam, sinoć je opozicija imala te poslednje sastanke. Ideja im je da viču, da urliču i da spreče neke ljude da uđu u Skupštinu. Moramo da se zapitamo protiv čega se to bune? Oni se plaše izbora i beže od njih. Oni planiraju da blokiraju rad parlamenta. Ovi iz opozicije žele da spreče da više od milion dece do šesnaest godina dobiju pomoć države od 10 000 dinara i da penzioneri ne dobiju povećanje penzija. Oni hoće da spreče da penzioneri od 1. oktobra dobiju povećanje penzija! Oni žele da spreče povećanje plata! Bojan Pajtić najavio je blokadu Beograda na dve nedelje. Gde ste to videli? Nema ničega tamo osim mržnje i nasilja. Ovim haosom u Skupštini žele da spreče da majke dobiju pomoć za više od milion dece i da penzioneri dobiju povećanje penzija. Mi smo u suficitu. Država je rekla da će zbog toga pomoći građanima i povećati plate i penzije i dati pomoć majkama dece do 16. godine.

Oni hoće haos, jer vide da u regularnim uslovima ne mogu da pobede na izborima. Usvojeni su svi zahtevi opozicije i oko izbora i oko svega. Hoćete da zapalite Pink i da zabranite rad Hepija. Ti protesti su čisti politički protesti koju predvodi tajkun Dragan Šolak. I jedini cilj im je dobijanje nacionalne frekvencije. 

Siniša Kovačević, najbliži Jeremićev saradnik, kaže da protesti ništa ne valjaju i da je to jedna propala stvar i da nemaju nikakvu ideju. Oni će zbog toga pokušati da u Skupštini naprave haos. Pokušavaju da spreče usvajanje zakonskih akata. Njima ne treba u Srbiji dobro, već zlo i loše. Za gotovo deset godina nisu uspeli da pronađu jedan jedini dinar da je predsednik Vučić ukrao, pa onda čine sve, da izmišljaju itd. Čak je i Boris Tadić rekao da su ti izbori propali. On je samo rekao ono što svi vide - poručio je Vučićević. 

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija