• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2023

18:15

Tvrde da je Voštinića neko hteo da ubije, ni Šolakovi novinari im ne veruju

Ata images

Politika

Tvrde da je Voštinića neko hteo da ubije, ni Šolakovi novinari im ne veruju

Podeli vest

Predrag Voštinić, samozvani lider nekavkog "Lokalnog fronta" iz Kraljeva, imao je saobraćajnu nesreću - na njega je naleteo pijani vozač, Voštinić je povređen, pijani vozač je priveden, tužilaštvo je obavilo istragu.

To su činjenice.

A, u hejterskim Šolakovim, đilasovskim medijima, liderčići takozvane opozicije uglas viču da je Voštinića neko pokušao da ubije!?

Foto: Ata images

 

 

Iako je vozač priveden, iako je priznao da je bio pijan, iako nema nikakve indicije da dotični pijanac zna uopšte ko je Voštinić, oni ne prestaju sa strašnom kampanjom koja treba da dokaže da je dotični Voštinić preživeo atentat?!

Čak i kad novinari Šolakovih televizija - Nova S i N1 - kažu da nema nikakvih dokaza da je pokušaj ubistva, da baš ništa ne ukazuje na to, đilasovski hejteri nastavljaju da lažu, jeste bio je atentat, jeste bio je pokušaj ubistva!

Foto: Ata images

 

 

I ovaj slučaj zapravo možda najbolje pokazuje stanje svesti u tzv. opoziciji. Nema veze šta je istina, nema veze kakve su činjenice, važno je samo i jedino voditi hajku, kampanju bolesnih laži koja treba da dokaže da su oni žrtva nekakve zle vlasti.

I to im je zapravo i plan, da glumataju žrtve, da pšokušaju da lažima gurnu Srbiju u haos nebili onda u tom neregularnom stanju pokušali da na silu otmu vlast, naravno bez izbora. Jer, znaju oni da na izborima, kad god ti izbori bili, nemaju ama baš nikakve šanse.

I zato sada izmišljaju "ubistvo" Voštiniaća, i zato će već sutra izmisliti još jednu, verovatno još strašniju laž čiji je cilj samo i jedino nasilno otimanje vlasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Sramota je što politizuju nesreću, ja i ne znam ko je taj Voštinić"! Vozač: "Kriv sam jedino što sam malo više popio na momačkoj večeri!
ISPOVEST

"Sramota je što politizuju nesreću, ja i ne znam ko je taj Voštinić"! Vozač: "Kriv sam jedino što sam malo više popio na momačkoj večeri!

Nemanja Nj. (prezime poznato redakciji) iz Novog Sada, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Kraljevu oboren biciklista, Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta, tvrdi da iza nesreće ne stoji nikakva politička pozadina već isključivo nesrećan događaj, te da nije ni znao ko upravlja biciklom, a i da i dalje ne zna o kom čoveku je reč.

11.09.2023

23:51

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!
Fudbal

Svet bruji o nestvarnoj fudbalskoj priči Realovog junaka! Od navijača do junaka, za samo dve godine!

Španski fudbaler Hose Luis Mato Hoselu (34) bio je protagonista istorijskog povratka protiv Bajerna, koji je njegovom Real Madridu obezbedio prolaz u finale Lige šampiona (2:2, 2:1)! Momak sa nestvarnom fudbalskom pričom, po kojoj bi i film mogao da bude snimljen, iskoristio je neverovatan golgeterski instinkt koji će bez sumnje ostati u sećanju navijača "kraljevskog kluba" i naterao fudbalski svet da sa poštovanjem priča o njemu.

09.05.2024

09:46

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija