• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2023

14:34

Postavio albanskog novinara na mesto! Vučić: Možete na papir da stavite šta hoćete - i na tarabi svašta piše

printscreen

Politika

Postavio albanskog novinara na mesto! Vučić: Možete na papir da stavite šta hoćete - i na tarabi svašta piše

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraćajući se iz Brisela otkrio je da su Kurtijevi lažni odbornici doneli su danas odluku da pristupe "Albanskoj zajednici opština".

- Naravno da je to cirkuska predstava i da je to loše. I mene čudi da vi albanski novinari, koji znate kako ste se osećali pre 25-30 godina, kada ste smatrali da su vam prava ugrožena, a sada da se radujete zbog svega, da mislite da je u redu – ne ide - naveo je predsednik Srbije i nastavio:

- Možete vi na papiru da stavite šta hoćete i na tarabi svašta piše, ali nema ništa od toga. Leposavić će da pripada Zajednici srpskih opština, kao i Zubin Potok, kao i Kosovska Mitovica, kao i Zvečan, u skladu sa Briselskim sporazumom - poentirao je Vučić.

Na provokaciju albanskog novinara da je nije za poređenje nekada i sada, Vučić je rekao da ne poredi, jer sada je situacija mnogo gora, a potom je pomenuo i ranjavanje srpske dece na Badnje dece, kao i da je sedam Srba ranjeno u poslednjih sedam meseci, a nijedan Albanac.

- Ja sam srećan što sam takva zvezda u Prištini, računajte da ću uvek da vam odgovorima na svako pitanje - završio je Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!
Besramno!

Rezolucija o Jasenovcu ne sme proći u Crnoj Gori jer ljuti Hrvate! Zagreb preti Podgorici odmazdom! Šta će sad Spajić i Milatović?!

Crnogorski parlament raspravljaće o predlogu rezolucije o genocidu u Jasenovcu tek krajem juna, tj. za mesec dana, iako je debata po planu trebalo da bude na dnevnom redu ovih dana. U međuvremenu, DPS "ražalovanog" Mila Đukanovića zahteva da se rezolucija momentalno povuče jer ljuti Hrvate, tačnije ruši dobre odnose sa jednom od država članica Evropske unije i dovodi u pitanje proces EU integracija. Istovremeno, zvanični Zagreb preti Podgorici odmazdom ako se usudi da raspravlja masakru 700.000 ljudi, uglavnom Srba, u ustaškom logoru Jasenovac!

31.05.2024

21:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31