• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2023

21:20

Albanskim portalima nije važno koliko će da lažu! Vučić: Njihova pisanja su u skladu sa mantrom Ališe Kerns!

Tanjug

Politika

Albanskim portalima nije važno koliko će da lažu! Vučić: Njihova pisanja su u skladu sa mantrom Ališe Kerns!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom sukoba na KiM i pisanja albanskih portala istakao da njima nije važno šta će i koliko da lažu, već da se krivica za ubistvo albanskog policajca svaljuje na Beograd.

- Dakle nije bilo važno šta će sve da slažu, kako i koliko će sve da slažu, samo je bilo važno da se krivica za ubistvo albanskog policajca, svaljuje na Beograd da bi oni pokazali da su oni u pravu i da imaju svako pravo ovoga sveta da maltretiraju građane sa severa KiM - izjavio je Vučić.

Govoreći o navodima albanskog portala da je ubijen pripadnik Levijatana Pavle Bihali, Vučić je rekao da je to učinjeno da bi se napravila veza sa Beogradom i dodao da Bihali nije ubijen, već mladić iz Kosovske Mitrovice.

- Objavljivali su i da je među ubijenima i Radomir Počuča, nije ni prišao KiM. Objavili su da u nemirima učestvuju pripadnici Obraza, reč je o notornoj laži. Pustili su informaciju da vernike i monaštvo drže kao taoce, reč je takođe o notornoj laži - izjavio je Vučić.

Predsednik je naveo da je bilo i pisanja o napadu na Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC), koji su prema njegovim rečima, bili u skladu sa mantrom Ališe Kerns da se preko SPC prenosi oružje.

- O tome je danas lagao i Aljbin Kurti i svi drugi i primetićete jednu neverovatnu stvar, svaki normalan čovek će da osudi ubistvo i svaka normalna zemlja i svako drugi, kao što i mi činimo - ukazao je Vučić.

Vučić je rekao da Prištinu nije interesovao pokušaj Dragiše Galjaka.

- Samo ih pitam šta bi sa Dragišom Galjakom, kako to da se i dalje ne vodi istraga za pokušaj ubistva Dragiše Galjaka koji je dobio dva metka, zato što ih to ne zanima, zato što ih to ne interesuje, zato što je cela priča urađena i tom brzinom su opkolili Srbe samo da bi se pokazalo kako su u stvari Srbi ti koji su krivci - ocenio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nebojša

pre 8 meseci

Pobili Albanci Srbe koji su hteli da postave barikade i sad lažima hoće da se opravdaju...

Boško

pre 8 meseci

Želim da nas narod bude hrabar, i da ove Kurtijeve provokacije sto pre prestanu!

Mia

pre 8 meseci

Albanski mediji zele za sve da okrive Beograd i ne biraju sredstva za to!

Aca

pre 8 meseci

Srbija želi mir a ne rad i sukobe koji su se dans dogodili.

Markic

pre 8 meseci

Izvrtanje istine je rabota kurtija I to je vise nego ocigledno

Milos

pre 8 meseci

Albanski mediji jedino lazima mogu da se operu.

Slavka

pre 8 meseci

Pripremljen scenario već osudjen na propast jer ne moramo, fizički, da predajemo granicu, da budemo prisutni, sve se sazna, svaka laž se čuje a svako Kurtijevo delo još više doprinosi da se srpski narod brani.

Branka Vlaisavljević

pre 8 meseci

Albanski mediji se služe najbesmislenijim lažima da bi opravdali etničko proterivanje Srba. Optužuju SPC za trgovinu oružjem, pišu o učešću ruskih boraca u sukobima između dva naroda prikazujući lažne slike iz Ukrajine.

Boki

pre 8 meseci

Ceo politicki vek i postojanje se bazira na napadima, terorizmu i lazima. Mi ne mozemo ovo sami, gde su svi?

Boki

pre 8 meseci

Samo slepci i zlikovci mogu da podrzavaju olos ubilacku

Lela

pre 8 meseci

Albanci lazima hoce da svoju krivicu i zlodela svale na srbe

Anka

pre 8 meseci

Laži albanskih medija se plasiraju da pomognu Kurtiju da ostvari svoje planove.

Jana

pre 8 meseci

Jadni i ovi novinari ne mogu rade svoj posao kako treba već su i oni ugnjwtavanji os Kurtija da pisulazi.

Мiraš

pre 8 meseci

Може Курти све шта хоће ,али неки докле хоће,са сваком лажи себи стеже омчу око врата ,јер Србија своју војску и полицију неће слати на КиМ зато што то Курти жели,а исто докажемо сваки пут да лаже,неће Запад моћи ни хтети довека да га покрива.

Milos

pre 8 meseci

Novinari albanski moraju da pišu svestoKurti manijak nalozi.

Sanja

pre 8 meseci

Sramota je ometati svakoga u svom poslu, ucwnjivati i ugnjwtavati kao sto Kurtirafialbanakim novinarima.

sledeća vest

Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji
Izbori 2024

Pravo na Politički Izbor za Pripadnike Romske Nacionalne Manjine u Srbiji

Nakon jučerašnjih izbora i pobede Srpske napredne stranke, pripadnici romske nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se sa pretnjama zbog svoje podrške ovoj stranci. Ovi incidenti predstavljaju ozbiljno kršenje osnovnih ljudskih prava, posebno prava na slobodan politički izbor, koji je svakom građaninu zagarantovan Ustavom Republike Srbije, piše operska diva Nataša Tasić Knežević, čije saopštenje prenosimo u celosti.

03.06.2024

13:31

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija