• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovo onlajn

25.09.2023

11:12

Milićević poručio - Ubeđen sam da je sve od juče na KiM isplanirano, jedino je Kurtiju stalo do sukoba!

Miloš Rafailović

Politika

Milićević poručio - Ubeđen sam da je sve od juče na KiM isplanirano, jedino je Kurtiju stalo do sukoba!

Podeli vest

Ministar bez portfelja zadužen za dijasporu Đorđe Milićević izrazio je uverenje da su jučeranji incidenti u Banjskoj, na severu tzv. Kosova, unapred iscenirani, podsticani i planirani, i istakao da je jedino tzv. kosovskom premijeru Aljbinu Kurtiju stalo do sukoba, krvoprolića i rata

Milićević je ocenio je da je juče na tzv. Kosovu bio jedan od najtežih dana za Srbiju i Srbe.

- Samo je jednom čoveku stalo do sukoba, rata, krvoprolića. Jedino na čemu radi je to, da do toga dođe, a to je Kurti. Mi samo kroz mir i stabilnost možemo da sačuvamo naš narod. Kada je bio sukob u Severnoj Makedoniji, tada je svet reagovao drugačije, a juče se reagovalo 'pobijte ih, pustite ih da izumru' - rekao je Milićević, a prenosi Pink.

Prema njegovim rečima ono što se desilo juče na tzv. Kosovu je "Kurtijeva ofanziva".

On kaže da se u nastavku očekuju jaki pritisci na Srbiju.

- Postoje pritisci jedni od strane Nato lobista, koji će tražiti da se Srbija ogradi od Srba sa prostora KiM, a druga grupacija će ovo iskoristiti u političke svrhe - zaključio je Milićević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija