• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.10.2023

16:26

Skandal! Kandidatkinja za poslanika Lutovčeve DS i ideolog opozicije priznala nezavisno Kosovo!

printscreen

Politika

Skandal! Kandidatkinja za poslanika Lutovčeve DS i ideolog opozicije priznala nezavisno Kosovo!

Podeli vest

Vesna Rakić Vodinelić, kandidatkinja za poslanika Demokratske stranke Zorana Lutovca praktično je priznala nezavisno Kosovo!

Na tajkunskom mediju "Danas"osvanuo je tekst sa sramnom izjavom Rakić Vodinelić, koja je rekla da bilo kakav postupak predsednika Aleksandra Vučića sa ciljem da zaštiti svoje ljude i svoj narod neće uticati na ekstradiciju. 

"Može biti Vučiću i rod i pomozi bog, to ne utiče na ekstradiciju": Vesna Rakić Vodinelić o izjavi predsednika da neće isporučiti Radoičića", piše na tajkunskom Danasu. 

Foto: printscreen

 

 

Ekstradicija je pravni proces izručenja osobe optužene za zločin, ili koja je zločin dokazano učinila, iz jedne države u drugu, koja ekstradiciju zahteva. 

To je, po svemu sudeći, nemoguće, jer Kosovo kao država ne postoji, već postoji isključivo kao deo Srbije! 

Što znači da na "ekstradiciju" ništa ne može da utiče, jer neće biti nikakvog isporučenje. Sve i da je počinio krivično delo za koje ga sumnjiči Priština, Radoičić je to počinio na teritoriji svoje zemlje. 

Milan Radoičić se nikad nije skrivao, nije stideo svoje uloge. On će svakako odgovoriti pozivu nadležnih organa. Nalazi se na teritoriji Srbije - rekao je pre nekoliko dana predsednik Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija