• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2023

20:49

Lutovac već "pobedio", pa poslao poruku ostatku opozicije: Samo ja odlučujem ko će biti premijer!

ATA Images

Politika

Lutovac već "pobedio", pa poslao poruku ostatku opozicije: Samo ja odlučujem ko će biti premijer!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac već je proglasio pobedu na izborima iako oni još uvek nisu raspisani a ujedno je i partnerima iz opozicije poručio da on odlučuje ko će biti kandidat.

Upravo ovako mogla bi se tumačiti najava na naslovnoj strani tajkunskog Danasa na kojoj Lutovac promoviše Gordanu Matković i Ivana Vujačića kao kandidate za šefa u Nemanjinoj 11.

U nadnaslovu ove vesti hejterski niskotiražni list navodi Lutovčeve reči da nema kamena spoticanja u proevropskoj opoziciji, iako je Dragan Đilas, kako je Informer već pisao, nedavno rekao da jedna kolona nije sasvim izvesna.

Foto: printscreen

 

 

Što se Lutovca tiče, ostaje još jedna sitnica - da se prebroje glasovi nakon održanih izbora.

Tada će, po svemu sudeća, za predsednika Demokratske stranke veće pitanje biti da li će se njegova partija naći u parlamentu, a ne da li će neko od njegovih kadrova biti premijer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija