• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

17:53

Vujovićeva pogodila pravo u metu: Đilasovci brane interese svojih finansijera

sns.org

Politika

Vujovićeva pogodila pravo u metu: Đilasovci brane interese svojih finansijera

Podeli vest

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Irena Vujović izjavila je danas da su tvrdnje iznete u otvorenom pismu Đilasovih kadrova predsedniku Aleksandru Vučiću netačne i maliciozne, i iznova potvrđuju koliko je daleko spremna da ide Stranka slobode i pravde (SSP) kako bi odbranila interese svojih zapadnih finansijera.

Saopštenje Vujovićeve koje je objavila SNS prenosimo u celosti.

Sporazum o slobodnoj trgovini između Srbije i Kine nije i ne može biti štetan po građane Srbije. Sporazum je šansa za rast izvoza iz Srbije a samim tim i novu proizvodnju i rast bruto domaćeg proizvoda, što najzad može da rezultira otvaranjem novih radnih mesta i rastom prihoda građana Srbije.

Sve suprotno od onoga što neodgovorno tvrdi Dušan Nikezić kako bi se dodvorio svom partijskom šefu i njegovim sponzorima.

Kaže još i da je kineskim vlasnicima poklonjen nekadašnji RTB Bor. Istine radi, u toj kompaniji je 2018. godine bilo zaposleno manje od 5.000 ljudi, sa prosečnom platom oko 75.000 dinara, dok danas tamo radi više od 6.000 ljudi sa prosečnom platom od oko 127.000 dinara.

Foto: Tanjug

 

U istom periodu, u zaštitu životne sredine kompanija je uložila oko 220 miliona dolara. I to su neke od „štetnih“ posledica o kojima pričaju?

Samo onima koji nemaju baš nikakvu odgovornost za vođenje države, ovako važan Sporazum koji će doprineti daljem razvoju Srbije, može da koristi za dnevno-politička prepucavanja. Srpska napredna stranka će nastaviti da se trudi i odgovorno radi, kako bismo građanima obezbedili bolji životni standard.

Nećemo popuštati pod pritiskom stranih interesa ni njihovih plaćenika u Srbiji. Nastavićemo da sledimo mudru politiku predsednika Vučića, zbog koje Srbija danas ima prijatelje i na Istoku i na Zapadu.

Zahvaljujući takvoj politici, naša zemlja nikome nije data na tacni, već pripada njenim građanima. Naša je obaveza da mislimo pre svega o interesu i boljitku građana, a ne o tome šta smeta Đilasovim finansijerima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maja

pre 6 meseci

Dok se Srbija bori za boljitak drzave i sigurnu buducnost naroda Djilasovci grabe svaki trenutak da napadnu vlast i okrenu drzavu ka provaliji.

Mina

pre 6 meseci

Irena je sve lepo objasnila. Napredak Srbije u svim sferama je više nego očigledan. Uzalud Nikezić pokušava da se dodvori svom šefu.

Ana

pre 6 meseci

Đilas i ostali lešinari pokušavaju da pronađu način da dođu do vlasti kako bi ponovo pljačkali a njihovi zapadni finansijeri bili zadovoljni

vera

pre 6 meseci

Đilas je poznat po tome da brani interese svojih finansijera umesto interesa građana.

Oki

pre 6 meseci

Djilas se plasi istine da se sazna sta kriju njegovi bankovni racuni. Sramota.

Aleksandar

pre 6 meseci

Опозиција заступа интересе својих финансијера. Тајкуни их плаћају а опозициони издајници их помажу.

Jana

pre 6 meseci

Polako se odmotava klupko. Od starta se znalo da su protesti čisto politički a sada se i vidi ko ih je finansirao i organizovao. Ko god glasa za opoziciju glas daje Đilasu koji ne zna više sta ce sa parama.

ceca

pre 6 meseci

Mnogi smatraju da Đilas koristi svoje političke pozicije kako bi obezbedio povoljne uslove za svoje finansijere

Aleksandar

pre 6 meseci

Опозиција је прочитана, раде за своје финансијере.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija