• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.10.2023

14:25

Petković: Zavetnica i Boško žele na muci Srba sa KiM da ubiraju političke poene

Ata images

Politika

Petković: Zavetnica i Boško žele na muci Srba sa KiM da ubiraju političke poene

Podeli vest

Našle se lažne patriote Boško Obradović i Milica Đurđević da na muci srpskog naroda sa Kosova i Metohije probaju da nakupe još neki glas za svog šefa Dragana Đilasa koji je zdušno hvalio Kurtija kao „gospodina i intelektualca“.

Ovo u svom saopštenju ističe član Predsedništva SNS Petar Petković. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

''Zato ne smeju da pomenu Aljbina Kurtija koji svakodnevno sprovodi teror nad Srbima u pokrajini već im je glavna meta predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska lista koji svakodnevno dele muku i brigu srpskog naroda u pokrajini. 

Niti je Vučić potpisao francusko-nemački predlog, niti zapadnim emisarima Vučić trči na kanabe poput Obradovića stranim diplomatama, već dostojanstveno i čvrsto brani pozicije Srbije u najsloženijim političkim okolnostima do sada. 

Zato krenimo redom i činjenicama. 

Nisu Srbi sa Kosova i Metohije zaboravili kako je Boško Obradović ponizno trčao na večere kod zapadnih ambasada, da se dodvori za šaku vlasti i na tacni ponudi priznanje jednostrane nezavisnosti Kosova i Metohije.

Dobro se sećaju Srbi kako je sa svojim gazdom Đilasom pravio trule „Saveze za KiM“ sa Kurtijevom miljenicom Radom Trajković koja i danas sedi u Kurtijevoj zločinačkoj vladi u vreme najvećeg terora nad Srbima. 

Podjednako kao što se Srbi s Kosova i Metohije odlično sećaju da je Aleksandar Vučić jedini političar u istoriji Srbije koji je zvanično podneo zahtev da se u skladu sa Rezolucijom 1244 SB UN na Kosovo i Metohiju vrati predviđen broj pripadnika Vojske Srbije, ali to onima kojima je Obradović trčao na poklonjenje nije odgovaralo. 

Za razliku od laži kojima se Obradović i kompanija služe, činjenice govore i da je Vučić javno naveo da će Srbija tražiti održavanje sednice Saveta bezbednosti UN kada nam diplomatske okolnosti u tom telu budu išle na ruku. 

Jedno je sigurno, na ovolikoj količini laži i neosnovanih optužbi na račun države Srbije i srpskog naroda na KiM Bošku Obradoviću pozavideo bi i Aljbin Kurti i njegov posilni Dželjalj Svečlja! Nema sumnje da već trljaju ruke nadajući se da će na vlast uspeti da dođu njihovi miljenici, samo ima jedan problem - narod ih neće!'', piše u saopštenju Petković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Svakodnevno terorišu srpski narod! Petković: Neophodno da Priština povuče korake ka deeskalaciji
Politika

Svakodnevno terorišu srpski narod! Petković: Neophodno da Priština povuče korake ka deeskalaciji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa slovenačkim specijalnim izaslanikom za Zapadni Balkan Anžejem Frangešom, koga je informisao o sveobuhvatnoj situaciji u pokrajini i istakao je da je neophodno da Priština povuče konkretne korake u cilju deeskalacije situacije na severu pokrajine i uzdrži se od jednostranih, nasilnih i protivpravnih akcija kojima svakodnevno teroriše srpski narod i izaziva nove krize i tenzije na terenu.

19.10.2023

14:20

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija