• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.10.2023

22:03

Cveta ljubav NATO opozicije i lažnih patriota! Boško Obradović i Pavle Grbović najavili da će u koaliciju (VIDEO)

Informer

Politika

Cveta ljubav NATO opozicije i lažnih patriota! Boško Obradović i Pavle Grbović najavili da će u koaliciju (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, gostujući u "Utisku nedelje" koji se emituje na tajkunskoj televiziji Nova s, rekao je da očekuje da će i "desničari“ pružiti podršku u rušenju Srpske napredne stranke sa vlasti u Beogradu, sa čime se složio lider Dveri Boško Obradović.

Ja sam potpuno siguran da 18. decembra u Beogradu neće SNS biti na vlasti i verujem da će i druga grupacija podržati tu promenu vlasti – rekao je Grbović, sa čime se složio Obradović: 

U Beogradu, naravno, da treba smeniti ovu vlast i o tome ćemo razgovarati – rekao je on.

Predsednik je danas na papiru nacrtao šta je ideja opozicije i kako stvari stoje u ovom trenutku, a kako opozicija želi da bude sredinom decembra, na izborima.

Foto: Printscreen/PinkTV

 

- Zato će Šolakovi mediji voditi kampanju protiv SNS i to ne za građansko društvo i podršku samo evropskom sektoru, nego će na kraju da budu kao što je jednom rekao ruski ambasador za ovakvu ulogu desnice - korisni idioti - istakao je predsednik Srbije.

Podsetimo, predsednik Pokreta slobodnih građana i jedan od lidera prozapadnih protesta u Srbiji Pavle Grbović pre nekoliko meseci žestoko je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer vodi samostalnu politiku, a zatim je pomenuti opozicionar priznao Kosovo kao nezavisnu državu!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Sjajni novi zakoni o informisanju i medijima!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni novi zakoni o informisanju i medijima!

Vlada Srbije je u petak usvojila dva sjajna, proevropska zakona – Zakon o javnom informisanju i medijima i Zakon o elektronskim medijima. Ta dva zakona su danas, 22.10.2023. jednoglasno podržana na sednici Odbora za kulturu i informisanje Narodne Skupštine Republike Srbije, kojim ja predsedavam. Nažalost troje pripadnika opozicije koji su bili na sednici Odbora, su odmah pobegli.

22.10.2023

17:15

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija