• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

22:11

"Borci s Košara": Podržavamo Vučića u borbi za KiM, napadaju ga oni koji su gazili Rezoluciji 1244 i stideli se Košara i Paštrika

Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Politika

"Borci s Košara": Podržavamo Vučića u borbi za KiM, napadaju ga oni koji su gazili Rezoluciji 1244 i stideli se Košara i Paštrika

Podeli vest

Udruženje "Borci s Košara" iz Novog Sada, pruža bezrezervnu podršku presdedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj bori za očuvanje Kosova i Metohije i očuvanje mira i stabilnosti.

- Kao i prethodnih 11 godina, i tokom poslednjih pregovora u Briselu, Aleksandar Vučić se dostojanstveno, mudro i hrabro bori za Srbiju i srpski narod na Kosovu i Metohiji. Vučić se bori za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije. Vučić se bori za primenu Rezolucije 1244 koju smo izborili ginući i boreći se na Košarama i Paštriku - navodi se u saopštenju. 

Kako se ističe, najoštrije se osuđuju napadi na predsednika Srbije Vučića i ministra odbrane Miloša Vučevića koji dolaze od političara iz Beograda, koji su otvoreno gazili Rezoluciji 1244, koji su se stideli bitaka na Košarama i Paštriku i koji su ih izbrisali ih iz srpske istorije i koji su bili izbrisali i nas borce s Paštrika i Košara, koji smo sprečili kopnenu invaziju na Srbiju.

- Napadajući državnu politiku, oni na taj način vrlo direktno i neskriveno pomažu Aljbinu Kurtiju, zapadnim političarima i državama koji propagiraju i zagovaraju nezavisnost lažne države Kosovo. Istovremeno, napad na Vučića, kao njenog predsednika predstavlja napad na Srbiju i njene interese. 
Nas borce s Košara ne čudi takvo ponašanje bivšeg režima i njihovih generala, koji su sistematski uništavali Srbiju, vojsku Srbije, i koji su ugasili SR Jugoslaviju, garanta Rezolucije 1244, koji su dopustili da se raspadne Državna Zajednica Srbije i Crne Gore; koji su dopustili da se desi pogrom 2004. i proglašenje nezavisnosti lažne države Kosovo. Zahvaljujući Aleksandru Vučiću Kosovo i Metohija nisu i neće biti priznati kao država, nisu i neće biti primljeni u Ujedinjene nacije, a Srbija će nastaviti da brine o svojim građanima, da brine o interesima boraca koji su se hrabro i požrtvovano borili za Srbiju. Mi borci s Košara čvrsto i nepokolebljivo stojimo uz našeg predsednika i uz našu Srbiju. Živela Srbija! - navodi se u saopštenju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija