• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2023

13:36

Bakarec: Šolakova Nova S uhvatila u laži Đilasove agencije CRTA i Stata!

nebojša bakarec

Politika

Bakarec: Šolakova Nova S uhvatila u laži Đilasove agencije CRTA i Stata!

Podeli vest

CRTA i Stata su u dva oktobarska istraživanja lagale da će Đilasova lista da osvoji značajno više od prostog zbira rejtinga pojedinačnih stranaka koje čine Đilasovu koaliciju.

Ova lažna istraživanja su invazivno prenosili Šolakovi mediji TVN1 i TVNovaS. Sada NovaS tvrdi nešto sasvim drugo.

 

Foto: informer.rs

 

Foto: informer.rs

 

CRTA je tvrdila da je prost zbir rejtinga đilasovaca 21%, a da je rejting šire Đilasove koalicije, uz sinergijski efekat - 41%. Stata je tvrdila da je prost zbir rejtinga đilasovaca 26,2%, a rejting uz sinergijski efekat 39%. Indikativno je to što se rezultati State i CRTE veoma razlikuju. Naime, oba istraživanja su lažna.

Foto: informer.rs

 

To se danas potvrdilo. Danas, 29.10.2023. CRTU i Statu u laži hvataju baš njihovi, opozicioni mediji NovaS, i njihov analitičar, politikolog Aleksandar Ivković, koji je stalni gost na TVN1 i TVNovaS. Analitičar Ivković razobličuje lažna istraživanja CRTE i State i kaže na TVNovaS i na sajtu NovaS: „Istraživanje CRTE je pokazalo da sinergetski efekat može da bude i do 41%, meni je to malo preoptimistično, ali sigurno možemo očekivati nekoliko procenata više od individulanog zbira“. Nekoliko procenata znači 2 ili 3 procenta, a ne 20 procenata kako laže CRTA, ili 13 procenata više, kako laže Stata. Ovu izjavu TV NovaS, daje na svom sajtu, u tekstu pod naslovom: „Može se računati na nekoliko procenata više od individualnog zbira: Reakcije na zajedničku listu proveropske opozicije“. I naslov tog teksta demantuje laži State i CRTE. Na osnovu lažnih istraživanja CRTE i State formirana je Đilasova koalicija. Dakle, ta koalicija je formirana na lažnoj premisi, da će zajedno imati više. Netačno. Te stranke su toliko korumpirane i kompromitovane, da njihov rejting može samo da pada. To ćemo videti na dan izbora 17.12.2023. To se već događalo 2018. kada su đilasovci lagali o svom rejtingu, i pumpali ga preko svojih medija, i 2022. kada su đilasovci još više lagali. Izbori su ih svaki put demantovali, i spustili na zemlju. No dobro, i pad je let.

Autor je poslanik i član Predsedništva SNS

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Nebojša Bakarec: Đilasov kartel - Đilas i 56 razbojnika!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Đilasov kartel - Đilas i 56 razbojnika!

U arapskoj knjizi „Hiljadu i jedna noć“, postoji priča „Ali Baba i 40 razbojnika“. Dragan Đilas je nadmašio Ali Babu. Đilas je imao čak 56 razbojnika. Svi su hapšeni, pod optužbama za različita krivična dela. Ne smemo zaboraviti da se Dragan Đilas, nalazi među 10 najbogatijih Srba današnjice. Sumnja se da se obogatio, putem zloupotrebe službenog položaja, i trgovine uticajem. Đilas je od 2004. do 2013. obavljao 3 državne funkcije: Direktor kancelarije bivšeg predsednika Borisa Tadića, ministar za NIP, gradonačelnik Beograda. U periodu od 2004. do 2013. godine Đilasove kompanije su zaradile 619 miliona evra. Prihodi 11 firmi Dragana Đilasa, koje je sam prijavio APR-u, za 21 godinu (od 2002. do 2022.) su milijardu i 67 miliona evra (1.067.000.000evra). U julu 2019. je ministar policije potvrdio da se protiv Đilasa vodi istraga zbog sumnje da je umešan u pljačku RTS. Đilas je 10 godina uzurpirao i privatizovao garažu koja pripada Gradu Beogradu i Parking servisu. Đilas je vršio porodično nasilje. Pored porodičnog nasilja, Đilas je, po svedočenju njegovog bivšeg potpredsednika stranke, poslanika Dejana Bulatovića, krvnički tukao svog psa, na Bulatovićevom imanju. Sve je posmatrala prestravljena i uplakana Đilasova ćerka.

27.10.2023

20:41

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija