• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2023

21:03

Zašto deo srpske opozicije podržava Kurtija? Dragan Vučićević, Dejan Bulatovič i Kena u "Hit tvitu"

Printscreen/TV Pink

Politika

Zašto deo srpske opozicije podržava Kurtija? Dragan Vučićević, Dejan Bulatovič i Kena u "Hit tvitu"

Podeli vest

Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu nedelje na društvenim mrežama.

Gosti "Hit Tvita" su: Dejan Bulatović, narodni poslanik, Dragan J. Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera i Radoslav Milojičić Kena, predsednik Srpske levice.

PREDLOG BROJ JEDAN - OPOZICIJA

 

 

 

Milojičić kaže da pre svega, građanima čestita izbore. On je potom podsetio da je opozicija ta koja ih je tražila, pa ih onda nije želela, pa ih je ipak želela.

- Mene plaši što oni rade protiv države. Lista, "Srbija protiv nasilja" nikada nismo imali iste stavove. Znam ih dosta. Gazda je Đilas, koji samo šalje poruke kada svi treba da izađu i slično. Tu listu čini Obradović koji je testeru unosio na RTS. Marinika Tepić je učila politiku od Lige socijal demokrata Vojvodine, i Čanak i Dinkić treba da budu zadovoljni. Ja nisam video listu koja ima tru kandidata za premijera. Činjenica je da je Đilas tukao tasta. Možemo da govorimo o Ponošu koji svaki sekund koristi da unizi Srbiju - rekao je Milojičić.

Ja imam i papir, koji je Marinika potpisala, na kom piše da SRbija treba da bude genocidan narod, rekao je Kena.

- Srbija ne sme da stane, ja verujem u naše građane - dodao je on.

Bulatović kaže da narod Đilasa prepoznaje kao nasilnog čoveka, koji nema empatije ni prema ljudima ni životinjama.

- Prva stvar koju bi Đilas pokušao da nadoknadi je da za godinu dana nadoknadi 10 godina, da još opljačka narod. Moram d akažem, kada biste znali, šta oni jedni o drugima misle... Tamo su sve premijeri... Par ekselans, to je toliko hroteksno.. Ali tolika mržnja prema građanima Srbije, opsesivna mržnja prema Vučiću... Oni su toliko kivni i besni, oni bi na vlast bez izbora, da ih neko naturi... To su te strane službe, ambasade - rekao je Bulatović.

- Možete li da zamislite kakva bi se krađa desila? Marinika mi je rekla da bi odmah priznala Kosovo da dođe na vlast - dodao je.

Vučićević kaže da opozicija sebe naziva elitom, da zna kako, i ko treba da vlada, a da su ostali krezubi sendvičari. Međutim, kada smo videli njihovu listu, kaže Vučićević, to je ravno komediji.

- Nigde nisam video dva nosioca liste, pa nosioca liste. Prvi je Lazović, a nosioci Tepić i Aleksić. Lazović ima skoro 45 godina, pet godina je mlađi od mene, i i dalje je student poljoprivrednog fakulteta. Položio je osam ispita, i deveti je dao do pola. Njemu je najveća ambicija, pošto je Vučić najavio uvođenje studenstke kartice, pa će imati popuste... I jedva čeka da ih dobije. Sad šalu na stranu, prvi na listi, uvek je onaj koji je premijer, a Đilas nama, kandiduje za premijera čoveka koji studira godina - rekao je Vučićević.

Foto: Printscreen/TV Pink

 

 

- On je dakle student po zanimanju, a mi koji smo ih završili, mi smo sendvičari... Kakve to veze sada ima? Olja Zekić je imala prosek 10.00... Aleksić i Tepić su promenili 12 stranaka. Marinika osam... Izbrojao sam. To su neverovatne stvari... Živković, Janković... Šta najbolje ide kod svega toga? U Politici? zahtevi da se Srbija osudi za genocid, da se Rusiji uvedu sankcije. Dakle, nosilac liste to traži! A Aleksić je đak ponavljač. Padao si majstore na popravni 3 puta. U Trsteniku - Objasnio je Vučićević.

Kako navodi, i ajko Ristić je nosilac liste kod Obradovića, u Dverima, koji je bio levičar, a sada je desničar.

- Oni ne daju da se reke guraju u cevi, a on ih gura u cevi. Ko je kandidat DSS? Miloš Jovanović. On kandiduje Mihailovića za gradonačelnika, a setimo se kakav je bio - dodao je Vučićević.

Prisustvujemo zavitlavanju, napomenuo je Vučućević.

- Kandidjuju se najgori, lopovi, večiti studenti, politički lopovi... - nabrajao je Vučićević.

PREDLOG BROJ DVA - KOSOVO

 

 

 

 

Vučićević kađe da je svima jasno šta Kurti radi.

- Nije meni prolem Kurti, jeste on Srbima na KiM, mene brinu ovi uz opozicije što ga podržavaju. Ponoš je bio načelnik generalštaba sa Hrvatskim pasošem, pa to nogde u sveti ne bi moglo - dodao je Vučićević.

Milojičić kaže da je opozicija neodgovorna, koja na svaki način pokušava da sruši Vučića, pa i na pitanju Kosova i Metihije.

- Ponoš, Đilas i ostali bi bolje proši na izborima na KiM, nego u Srbiji. NJih svaki drugi, treći dan citiraju kosovski mediji. Evo ja ih pozovam da me pozovu da govorim za njih, te njihove televizije - dodao je potom.

Kako je dodao, jasno je da Kurti nanosi mnogo štete srpskom narodu, i dodao da je od kada je on na vlasti zabeleženo preko 400 napada na Srbe.

Bulatović kaže su opozicionari anti Srbi.

- Upravo je to što je Vučić više puta govorio da insistiramo na miru, to što opoziciji smeta. I ona zakletva, kao poslanika u skupštini glasi tako da treba da se čuva Srbija, njima nije važna. Brutalno napadati svoju zemlju, to je ogavno - dodao je Bulatović.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!
potresno svedočenje

Sestra ubijenog čuvara iz Ribnikara otvorila dušu: Dragan mi je raspoložen došao u san, posle mi je bez njega bilo još teže!

Radica Vlahović, sestra ubijenog radnika obebeđenja i čuvara osnovaca u OŠ "Vladislav Ribnikar," Dragana Vlahovića (53), godinu dana posle tragedije, podelila je neopisivu bol i tugu koju oseća i danas kao prvog dana kada je do nje došla tragična vest da joj je brat stradao na radnom mestu koje je voleo i gde je bio voljen

03.05.2024

11:25

Sport

Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija