• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2023

20:27

ODAKLE PARE?! Je l' to Đilas platio: Poverenik SSP iz Kruševca voza luksuznog džipa!

Privatna arhiva

Politika

ODAKLE PARE?! Je l' to Đilas platio: Poverenik SSP iz Kruševca voza luksuznog džipa!

Podeli vest

Redakcija portala Informer.rs došla je u posed fotografija Ivana Mandića iz Kruševca, poverenika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za Rasinski i Raški upravni okrug sa besnom mašinom.

Kao što se može videti na fotografijama koje objavljujemo, Mandić je uslikan ispred luksuznog automobil marke "Landrover Discovey".

Foto: Privatna arhiva

 

 

Reč je o modelu koji košta više desetina hiljada evra, pa se postavlja pitanje odakle Mandić novac za ovaj luksuzni četvorotočkaš.

Da to gazda Đilas nije kupio i poklonio?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija