• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.11.2023

14:31

(FOTO) Vlast ga odjavila, pa pretrčao u opoziciju! Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić!

informer/beta/printscreen

Politika

(FOTO) Vlast ga odjavila, pa pretrčao u opoziciju! Đilasov kandidat za gradonačelnika nekada trčao za Anom Brnabić!

Podeli vest

U javnosti se pojavila fotografija Đilasovog kandidata za gradonačelnika Vladimira Obradovića, kako u stopu prati Anu Brnabić na jednoj konferenciji pre nekoliko godina. I kako će sada, ovaj oštri protivnik vlasti, kritičar svega što uradi vladajuća koalicija, svojim biračima objasniti ovu fotografiju?

Evidentno je da je 2018. godine gospodin Obradović imao potpuno drugačije mišljenje o najvišim predstavnicima vlasti, kada je pre samo pet godina bio u pratnji predsednice Vlade na jednom događaju. Da stvar bude još bizarnija, ova slika je sa događaja organizovanog u okviru posete Vladimira Putina Srbiji, kada je potpisano šest sporazuma u oblasti digitalne ekonomije?! Neko ko se danas zalaže za uvođenje sankcija Rusiji?!

Foto: informer.rs

 

Sada je očigledno da, što bi rekao naš narod "para vrti gde burgija neće". Kada neko, po svedočenju člana PSG Sergeja Teifunovića "iskešira tapa tapa tapa" lako se sa Istoka prebacite na Zapad, a sa Rusije na Evropsku uniju. Slika koja je isplivala u javnost očigledan je dokaz da je Vladimir Obradović samo tražio nešto u vlasti, a kada ga je vladajuća koalicija odjavila - promenio je kurs za 180 stepeni i otišao u proevropskuxopoziciju gde gazduje Dragan Đilas.

Foto: informer.rs

 

Sutra će već gospodin Obradović osipati drvlje i kamenje i po Aleksandru Vučiću, po Ani Brnabić i svim članovima vladajuće koalicije ali zaboravlja da forografije i stare uspomene ipak ne mogu tako brzo da izblede.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija