• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.11.2023

13:26

Ko o čemu kur*a o poštenju! Dragan Bjelogrlić - najgori licemer: Srbiju uporedio sa "zverinjakom", a zverski pretukao Gagu Antonijevića (VIDEO)

Tanjug/printscreen

Politika

Ko o čemu kur*a o poštenju! Dragan Bjelogrlić - najgori licemer: Srbiju uporedio sa "zverinjakom", a zverski pretukao Gagu Antonijevića (VIDEO)

Podeli vest

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, miljenik i promoter tajkunske opozicije i jedan od onih koji na svakom mestu i u svakom prilici napadaju vlast u Beogradu, uporedio je Srbiju sa, verovali ili ne, zverinjakom (?!).

Ove sulude konstatacije Bjelogrlić je izneo na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljena inicijativa "ProGlas", koja se otvoreno stavlja na stranu opozicije, a čiji su potpisnici poznati dežurni hejteri poput sudije Miodraga Majića, Filipa Ejdusa i Tamara Džamonja Ignjatović, pa i samog Bjelogrlića.

- Ja sam došao danas ovde, zajedno s ovim ljudima, da kažem da ne želim da živim u zverinjaku. Želim da živim u normalnoj Srbiji - rekao je između ostalog Bjelogrlić a zatim održao tiradu svojim saborcima po principu "ja tebi serdare, ti meni vojvodo".

 

- Ovi ljudi ovde koji su pred vama su okupljeni ne da bi bili politička partija, nemaju političkih ambicija i ne vide sebe na niakkvim političkim funkcijama u budućnosti. Mi smo se okupili da pokušamo da ponudimo pelcer aktivacije, da pokušamo da probudimo ljude koji su izgubili veru u društvo u kome žive, da ih izvadimo iz njihovih četiri zida i da ih pozovemo da vrate otetu državu - naveo je između ostalog Bjelogrlić.

Zašto je Bjelogrlićevo poređenje Srbije sa zverinjakom toliko apsurdno?

Pa upravo zato što dolazi od njega, čoveka koji pokušava da gradi imidž zaštitnika ljudskih prava, a upravo je Bjelogrlić na delu pokazao da je najobičniji nasilnik.

Foto: printscreen

 

 

Kako je Informer već pisao, on u avgustu 2021. godine u niškom hotelu "Ambasador" pretio i zverski napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

Antonijević je u trenutku napada sedeo sa Vladimirom Kecmanovićem, urednikom kulturne rubrike na RTS.

Nakon napada Bjelogrlić je priveden a policija ga je podvrla testiranju na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom opijata.

Koliko je Bjelogrlićev postupak licemeran govori i to da njegovi filmovi i serije uvek imaju podršku države, koje se on toliko gadi i koja mu liči na "zverinjak".

Kako smo takođe nedavno pisali, na društvenim mrežama objavljene su informacije koliko poznati glumci u Srbiji uzimaju novca od države, a kasnije se ne libe da istu tu državu prostački pljuju.

Opširnije o tome čitajte u posebnoj vesti.

Foto: PrintScreen/Društvene mreže

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija