• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.11.2023

12:32

Budimo promena koju želimo da vidimo u svetu! - Pomozimo Radi

budi human

Politika

Budimo promena koju želimo da vidimo u svetu! - Pomozimo Radi

Podeli vest

Rada Simić je žena bez igde ikoga, teško obolela od karcinoma bešike, a od 2020. godine se bori sa posledicama moždanog udara, od kada joj je oduzeta desna strana tela.

Nepokretna i zavisna od invalidskih kolica i pelena, Rada se svakodnevno bori sa nedostatkom novca potrebnim za lečenje i život. 

Njoj je potrebna i tuđa nega i pomoć, jer nije u stanju da se samostalno kreće, niti da brine o sebi, a novca je svakim danom sve manje, čak i za osnovne životne potrebe, kao što su hrana i higijena.

U ovim izazovnim vremenima, Fondacija "Humana srca" je pružila podršku donacijom od 120.000 dinara, koji će Radi pružiti sigurnost bar za neko vreme. Međutim, potrebna  je i vaša pomoć, jer prikupljena sredstva neće biti dovoljna da ova žena prebrodi zimu, sa svim izazovima i troškovima koje u svom stanju mora da pokrije.

Pomozite da zajedno olakšamo teret koji Rada nosi na svojim ramenima, pridružite se ovoj humanitarnoj akciji i podržite Radu.

Svaka donacija, bez obzira na veličinu, imaće ogroman značaj u njenom životu. 

Možete uplatiti sredstva na račun Fondacije "Budi human" ili jednostavno poslati poruku sa sadržajem 1016 na broj 3030.

Solidarnost je ono što nas čini jačim, a zajedničkim snagama možemo napraviti promenu koju želimo da vidimo u svetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija