• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2023

13:42

Vučić pozvao Makrona da poseti Srbiju: Nadam se da ga vidimo pre kraja godine - imaćemo dobre vesti za ljude

Printscreen/PinkTV

Politika

Vučić pozvao Makrona da poseti Srbiju: Nadam se da ga vidimo pre kraja godine - imaćemo dobre vesti za ljude

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je danas u Parizu, gde se održava mirovni forum, razgovarao na kratko u dva navrata sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i da će večeras sa njim imati i razgovor u "četiri oka".

- Na kratko u dva navrata sam razgovarao sa predsednikom Makronom, da vas obavestim večeras verovatno u Jelisejskoj palati imamo i sastanak - bilateralu, jedan na jedan. To je večeras u 20.15, a posle toga još važnih aktivnosti imamo i večeru sa regionalnim i svetskim liderima - rekao je Vučić novinarima u Parizu.

Očekujem mnogo toga i uputiću poziv Makronu da u najkraćem  vremenskom periodu poseti Srbiju.

- I ja ga očekujem, može da se dogodi da već pre kraja godine vidimo Makrona u Beogradu, nadam se tome - rekao je Vučić.

Vučić je rekao i da se nada da će nakon večerašnjih razgovora imati "dobre vesti za ljude u Srbiji".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija