• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2023

16:59

Bjelogrlić otišao kod Hrvata da govori loše o Srbiji i Vučiću! HRT i glumac o "zverinjaku" (VIDEO)

Zoran Sinko

Politika

Bjelogrlić otišao kod Hrvata da govori loše o Srbiji i Vučiću! HRT i glumac o "zverinjaku" (VIDEO)

Podeli vest

Jedan od potpisnika opozicionog "ProGlasa" Dragan Bjelogrlić otišao je do Hrvatske da bi preko HRT-a napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srbiju.

- Zverinjak - tako sam metaforički nazvao Srbiju jer su vlastodršci pobedili državu! Srbija je oteta država! Vučić je autokrata! On ima narcisoidno-autokratski tip ličnosti! - kazao je Bjelogrlić.

 

 

Bjelogrlić je otišao u susednu zemlju kako bi pljuvao po sopstvenoj zemlji, verovatno kako bi iskamčio neki evro za snimanja tamo. 

Bedno! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ma Nema Veze

pre 5 meseci

Em loče, em šmrče em cima i vuče, konkurenciju u glavu tuče.... Verovantno mu ni patka ne radi, što ga čini impotentnim siledžijom. Lice mu se spušta od zla koje nosi u sebi... Znači - JADAN JE

Nešto ovde debelo ne štima! Za šta se Bjelogrlić i potpisnici "ProGlasa" zapravo zalažu?!
Pobrkani lončići!

Nešto ovde debelo ne štima! Za šta se Bjelogrlić i potpisnici "ProGlasa" zapravo zalažu?!

Potpisivanje takozvanog "ProGlasa" koje su podržale javne ličnosti koje podržavaju opoziciju i dalje je jedna od centralnih političkih tema u Srbiji, ali je mnogima promaklo da je jedan od potpisnika i profesor Rudarsko-geološkog fakulteta Vladica Cvetković, čovek koji je otvoreno kritikovao eko-populizam lažnih ekologa i zbog toga prošao toplog zeca u tajkunskim medijima.

10.11.2023

09:36

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija