• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2023

21:02

Bulatović: Đilasovi medijski plaćenici u epizodi pravdanja nasilja!

Pedja Milosavljević

Politika

Bulatović: Đilasovi medijski plaćenici u epizodi pravdanja nasilja!

Podeli vest

Da para vrti gde burgija neće, odavno je dokazao mašinski, uskointeresni mozak Dragana Đilasa. Nasilnik, koji je sebi dao za pravo da medijima poput „N1“, „Nova S“ i opskurnog portala „Direktno“ diriguje uređivačku politiku. Da zaključimo, nasilnik Dragan Đilas ne ume sam da reaguje na istine koje iznosim o njemu i njegovom nasilništvu, već je upregao svoju medijsku mašineriju, koja mu se stavila na raspolaganje u svrhu napada na njegove političke protivnike.

Ovo je rekao Dejan Bulatović, kandidat za narodnog poslanika na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane.

- Od kako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao izbore za 17. decembar, mediji podređeni Draganu Đilasu započeli su sa unapred pripremljenom kampanjom, toliko prljavom da je to nezapamćeno u istoriji političkog života. Kada ne režira tragediju u kojoj plače i preti Aleksandru Vučiću, Dragan Đilas priređuje horor, u kome su njegovi politički neistomišljenici stigmatizovani i izloženi brutalnom medijskom linču. Ivan Ivanović, Zoran Kesić, Olja Bećković, pa čak i anonimusi koji vode jutarnji program na jednoj od tih zavisnih televizija, pljunuli su na svoja imena stavljajući se na raspolaganje Draganu Đilasu i njegovoj propagandi, a sve u cilju pokušaja da ga odbrane od činjenice da je nasilnik koji lako diže ruku kako na ljude tako i na životinje. Zato sa pravom moram da pitam, koliko košta, gospodo novinari i medijski radnici, da se nazovi humorom zatrpava ružna istina i još ružnije lice Dragana Đilasa? - upitao je Bulatović.
 
- Kao što nije bio sposoban da na svoje ime prikupi 10.000 potpisa i osnuje političku stranku, pa je ukrao moju, pokazaće se, ni 17. decembra neće dobiti priliku da u delo sprovede svoju skaradnu nasilničku politiku, čija je jedina svrha ukrasti vlast od Aleksandra Vučića, legitimno izabranog predsednika Srbije, koji je jedina brana zlu, nasilju i lažima koji dolaze od Dragana Đilasa, šefa izborne liste koja se kukavički sakrila iza majskih tragedija. 17. decembar će da dođe i da prođe. Aleksandar Vučić će odneti još jednu pobedu, a Dragan Đilas će, u to sam duboko uveren, sa svojim medijskim plaćenicima završiti tamo gde i pripada – na smetlištu političke istorije - zaključio je Bulatović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija