• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2023

21:19

Za njih su svi zveri i zverinjak! Brnabić u "Hit tvitu": Kampanja je počela do sada neviđenim napadima na Vučića i njegovu porodicu!

Printscreen HIT TVIT

Politika

Za njih su svi zveri i zverinjak! Brnabić u "Hit tvitu": Kampanja je počela do sada neviđenim napadima na Vučića i njegovu porodicu!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić gost je emisije "Hit tvit" na TV Pink gde će govoriti o licemerju srpske javnosti da se osvedočeni nasilnici predstavljaju kao borci protiv nasilja, ali i drugim aktuelnim temama. Pored premijerke, gost je i Saša Borojević, predsednik udruženja ''Porodični alarm''.

Premijerka Brnabić je na početku istakla da je ono, što je njoj odvuklo pažnju u njihovom proglasu, je to, što su optužili sve građane Srbije, nazivajući ih zverima.

- Do juče smo bili samo sendvičari, a sada su samo dalje produžili. Danas sam pričala sa ljudima u Kaluđerici i Leštanu, i onda su naši ljudi dodavali da smo i krezubi, neuki, neobrazovani. Sada, kako to ide u kampanjama, ta njihova elita, pristojna Srbija... Za nih su svi zveri, i zverinjak. Kampanja je počela tako što su se napadi na Vučića i njegovu porodicu proširili i dostigli razmere koje u nijednoj zemlji nikada nisu viđeni. Došli su do toga da najmučnije vređaju majku predsednika - rekla je Brnabić.

 

 

Kako je dodala, vraćanje slike Paje Jovanovića, i vređanje opozicije jer je to urađeno je još jedan dokaz kakvi su oni. Oni su mogli da je kupe za sebe, ali ne i da je vrate Srbiji, dodala je.

- Juče sam bila sa našima u Voždovcu, i kažu, znate, ovi što su sa Đilasom i Mikom krali, ukrali su ime stranke u kafani Estrada u Šapcu. Kažu, vole da se skupe ispred bioskopa Voždovac da kukaju, a oni su ga zatvorili. Sve su rasprodali, a nama pričaju o slici Paje Jovanovića. Mnoge druge smo vratili u Narodni muzej, a neke u Savremeni muzej. Ti koji pričaju da smo mi zveri, neka im je na čast. Ja kad kažem mi, ja sebe smatram narodom, ne smatram sebe elitom. Ja se ne ponosim što sam iz Beograda, moja majka je iz Babušnice, otac mi je bio iz Užica. Ja sam ta prva generacija, nisam neo koleno. Ima mesta u Srbiji koja volim više id Beograda, ja sam obučan član ovog društva - dodala je Brnabić, navodeći da će pristojan narod njima odgovoriti 17. decembra.

- Moja majka je bila na mitingu u Pirotu, da bi pružila podršku majki predsednika Srbije, a onda i celoj porodici - napomenula je Brnabić.

Foto: printscreen

 

Brnabić je potom dodala, da je nasilnik Dragan Bjelogrlić koji je udario Gagu Antonijevića, danas otišao u Hrvatsku gde je na njihovoj televiziji govorio da je Srbija zverinjak, čime su se i oni direktno uključili u kampanju u Srbiji.

- Odete u tu zemlju koja nije zverinjak, a ja kažem da nije... Tamo je sve civilizovano, mnogo je lepo, i to je mesto iz koga ćete vi vašu zemlju i narod da nazivate zverinjakom. Nisu nasilnici oni koji biju, prete vešalima, vređaju porodicu, jedni druge psuju u skupštini. Tu mislim na Aleksića koji psuje Tepić koja je sela na neko mesto na poslaničkoj klupi, pa se ona žali kako nije fer jer je psovao. Pa se ljube - rekla je premijerka.

Saša Borojević - predsednik udruženja ''Porodični alarm'' kaže da se danas oseća kao korisni idiot, koji je ranije rušio Slobodana Miloševića, a kog danas treba da slavi.

- Napad na porodice, na majke, na decu se nisu dešavali 1999. godine, postojalo je pravilo da se porodica nikada ne dira. Izgubili smo temelje pristojnog ponašanja. Danas vidimo ubijanje porodica, dece... Ako verujemo u Boga, vređanje bilo čije majke je vređanje majke Božije. Nama je najugroženija porodica, raspadaju se, imamo veliki broj razvedenih, imamo samo milion ipo porodica... Tendencija svega ovoga, koliko god neko govorio, zaustavila se u nekoliko poslednjih godina, i ne samo ovo - priča Borojević, pa dodaje:

- Oni puštaju serijal "Deca zla" koja ponižava Srbe iz Republike Srpske, koja opravdava genocid u Srebrenici, i strašno je što to prave Srbi. Neko je silovao muslimanku u Bijeljini, ona se porodila u Beogradu... Šta je problematika? Mi konstantno imamo kao slučajno, na volšeban način se pojavljuje ovaj serijal, i to na televizijama koje ne brane porodice - dodao je potom Borojević.

Ja sam svima poslao poruku da podrže borbu protiv nasilja u školama, a jedini ko je imao vremena je da me sasluša, jeste premijerka Srbije.

Foto: printscreen

 

Fantomski fantomi

Premijerka kaže da ne mogu da postoje dokazi za nešto što je otvorena laž. Oni pričaju da prijavljujemo ljude da bi glasali,a to rade sa ciljem da imaju alibi za gubljenje izbora, a pod sva, oni od 18. decembra žele proteste, haos na ulicama, i destabilizacija.

Foto: printscreen

 

- To ne smemo da dozvolimo, ne fizički, nego demokratskim principima. Do sada su lagali na način na koji ste mogli nešto da opovrgnete. Prvi put je neko izašao i rekao da je on odjavio sa svoje adrese fantomskog birača. On kađe da ima dokaz, i mi ćemo to proveriti. Niko iz SNS ne želi da bude na vlasti ako narod to nije rekao, a ako je neko uradio to što je uradio, za to će da odgovara - kaže Brnabić.

Miketić je nakon konferecije rekao da lažem, rekao da ima dokaze i pokazao tu neku poštu na kojoj kao živi Radica, i to je njemu dokaz, pita se premijerka.

- Toga nema, pritom... Kaže, Radica, stiže joj pošta. Ja kažem, uzmote ponovo, proverite, još jednom, ako imate istraživačke medije koji žele istinu. Šolakovi i Đilasovi neće da izveštajau istinu. Imamo gospođu Radicu koja je zaista prijavljena u toj ulici, na toj adresi, ne smem da pričam kojoj... A ako me Miketić tuži, ja ću predstaviti sve... On je prijavljen na broju 53, nema veze koja ulica, a Radica, u toj ulici 53a. I sada poštar koji prolazi, nekada ubaci u pogrešno sanduče - navela je premijerka Srbije.

Foto: printscreen

 

Kako je navela, vlast je isuviše puštala da se u ovoj količini laže.

- Oni su o 2022. godine mogli sve da provere u biračkom spisku. I Mihajlović sama zna da laže, nije ni pokazala spiskove da bismo odgovorili. Miketić se zaleteo, on je mislio da opet niko neće da reaguje. On je sada rekao da on lično zna, i reagovali smo. Đilas ko Đilas, laže pa laže. Evo, iz 2020. godine, opet njihovi naslovi o navodnoj manipulaciji glasovima - rekla je Brnabić.

O navodima da je Miketićevoj ćerki prećeno, Brnabić kaže da ta priča nema veze sa ovom. Ona je potom osudila sve koji to rade, i dodala da niko, nikada iz SNS-a nije napadao decu svojih političkih protivnika.

- Apsolutno želim da osudim sve to, ali za to ne može da se optužuje bilo ko, ako postoji neko na fejzbuku i slično. MUP će to istražiti. Mi da prijavljujemo, šta bi onda bilo? Ja bi svaki dan mogla o tome da pričam, objavljujem - dodala je premijerka Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija