• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.11.2023

21:27

Sebe smatram narodom, a ne elitom! Brnabić: Sve su rasprodali, a nama pričaju o slici Paje Jovanovića!

printscreen

Politika

Sebe smatram narodom, a ne elitom! Brnabić: Sve su rasprodali, a nama pričaju o slici Paje Jovanovića!

Podeli vest

Premijerka Ana Brnabić večeras je gost emisije "Hit Tvit" i govori o aktuelnim temama, kao i o predizbornoj kampanji, ali i o najprljavijim potezima opozicije.

- Juče sam bila sa našima u Voždovcu, i kažu, znate, ovi što su sa Đilasom i Mikom krali, ukrali su ime stranke u kafani Estrada u Šapcu. Kažu, vole da se skupe ispred bioskopa Voždovac da kukaju, a oni su ga zatvorili. Sve su rasprodali, a nama pričaju o slici Paje Jovanovića. Mnoge druge smo vratili u Narodni muzej, a neke u Savremeni muzej. Ti koji pričaju da smo mi zveri, neka im je na čast. Ja kad kažem mi, ja sebe smatram narodom, ne smatram sebe elitom. Ja se ne ponosim što sam iz Beograda, moja majka je iz Babušnice, otac mi je bio iz Užica. Ja sam ta prva generacija, nisam neko koleno. Ima mesta u Srbiji koja volim više id Beograda, ja sam običan član ovog društva - istakla je Brnabić, navodeći da će pristojan narod njima odgovoriti 17. decembra.

- Moja majka je bila na mitingu u Pirotu, da bi pružila podršku majki predsednika Srbije, a onda i celoj porodici - napomenula je Brnabić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija