• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.11.2023

19:28

"Kako je Novak igrao danas?" Sjajan razgovor koji su imali Aleksandar Vučić i Srđan Đoković na Sajmu!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

"Kako je Novak igrao danas?" Sjajan razgovor koji su imali Aleksandar Vučić i Srđan Đoković na Sajmu!

Podeli vest

Novak Đoković je pobedio Huberta Hurkača na Završnom turniru u Torinu, a taj megdan i ono što sledi bila je tema razgovora koju su vodili predsednik Srbije Aleksnadar Vučić i Noletov otac, Srđan.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je posle svečanog otvaranja Sajma vina u Beogradu, obilazio štandove i tom prilikom se sreo i sa Srđanom Đokovićem, čija se porodica, pored ostalog, bavi i proizvodnjom vina.

- Kako je Novak igrao danas? - pitao je predsednik Novakovog oca.

- Pa, mučio se, al' je dobio! - odgovorio je Srđan Đoković, dodajući: - Važno je iduće nedelje da Srbija dobije u Dejvis kupu.

Predsednik Srbije je pohvalio vina koje oni proizvode, pa razgovor zaključio rečima:

- Čestitajte Novaku još jednom i pozdravite ga - rekao je Aleksandar Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija