• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.11.2023

10:01

Gde ćete biciklom na Srbiju? Hrvatski mediji opet napali Vučića i opet ispali glupi u društvu! (VIDEO)

printscreen

Politika

Gde ćete biciklom na Srbiju? Hrvatski mediji opet napali Vučića i opet ispali glupi u društvu! (VIDEO)

Podeli vest

Hrvatski RTL opet je pokušao da napadne predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i opet im se taj pokušaj obio o glavu

Hrvatski TV kanal RTL pokušao je da diskredituje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pričom da je najavljeno otvaranje Parka imperatora, jer je na teritoriji današnje Srbije rođeno njih 18, završio se neslavno za ovaj medij.

- Vučić je za vikend uspio otvoriti čak 3 nogometna stadiona. Bliže se izbori pa čovjek kome se ovlasti graniče sa onim koje su imali rimski carevi govori i o otvaranju Parka imperatora. Jer, gledali ste u našoj emisiji, Srbi su svi - od Homera do Aleksandra Velikog. Lekciju iz povijesti sada je naučio i gradonačelnik Ljubljane - Zoran Janković - rekla je voditeljka sarkastičnim tonom.

- Zorane, planiramo da ovde otvorimo Park imepratora jer je 18 rimskih imperatora rođeno na teritoriji današnje Srbije izjavio je Vučić.

Dakle, RTL je ustvrdio da Vučić lažira istoriju,  ali ih je demantovao, ni manje ni više nego, britanski BBC: "ISTORIČARI SMATRAJU DA JE U SRBIJI ROĐENO 18 RIMSKIH IMPERATORA!"

Pogledajte kako je to izgledalo:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija