• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2023

08:24

Vučić sumirao utiske iz Dubaija: Bila je velika čast predstavljati Srbiju na ovom prestižnom skupu (VIDEO)

printscreen Twitter

Politika

Vučić sumirao utiske iz Dubaija: Bila je velika čast predstavljati Srbiju na ovom prestižnom skupu (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić snimkom na svom zvaničnom Instagram profilu sumirao je posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Jedan dug i uspešan dan među dragim prijateljima i svetskim liderima. Srbija je na COP28 koji se ove godine održava u Dubaiju, i beleži rekordan broj učesnika, 170 čelnika država i Vlada, što do sada nijedan samit nije imao. Bila je velika čast predstavljati Srbiju na ovom prestižnom skupu. Čestitam mom dragom prijatelju Mohamed Bin Zajed na organizaciji, ponosan na naše dugogodišnje prijateljstvo i zahvalan na prilici da predstavim strategiju Srbije u borbi protiv klimatskih promena - napisao je Vučić




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maša

pre 6 meseci

Verujem da je predsednik Vučić predstavio Srbiju i njena dostignuća u oblasti ekologije na najbolji mogući način.

Mihailo

pre 6 meseci

Predsednik Vučić je u Dubaiju sjajno predstavio potencijale srpske privrede, otvarajući nove mogućnosti za poslovnu saradnju sa svetskim liderima.

Mihailo

pre 6 meseci

Njegova vizija o održivom razvoju i ulaganju u obnovljive izvore energije predstavlja korak napred ka globalnoj borbi protiv klimatskih promena.

Mihailo

pre 6 meseci

Ohrabrujuće je čuti o konkretnim dogovorima i partnerstvima koje je predsednik Vučić postigao tokom boravka u Dubaiju, što će imati pozitivan uticaj na našu ekonomiju.

Miki

pre 6 meseci

Srbija se ističe kao lider u regionu, a predsednikova prisutnost na prestižnom skupu u Dubaiju samo potvrđuje tu poziciju i gradi mostove sa svetom.

Miki

pre 6 meseci

Ponosni smo na diplomatske veštine predsednika Vučića, koje su doprinele jačanju međunarodnog ugleda Srbije i otvaranju novih mogućnosti za saradnju sa globalnim partnerima.

Miki

pre 6 meseci

Vucic je toliko poštovan u svetu da ga je prvi čovek Dubaija ugostio na ovo prestižnom skupu. Srbija ima izlazak na evropski put i ne zastaje u odnosu na veće države i sve to zahvaljujući Vučiću.

Miki

pre 6 meseci

Predsednik Vučić je pokazao da je pravi lider na međunarodnoj sceni, kroz aktivno učešće na #COP28 u Dubaiju.

Petar Basic

pre 6 meseci

Lep dogadjaj , drago mi je da i Serija bila pozvana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20