• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2023

15:42

Šapić bio sa porodicama ubijene dece više nego svi političari zajedno - Nedeljković raskrinkao Čavića

Informer/ATA images

Politika

Šapić bio sa porodicama ubijene dece više nego svi političari zajedno - Nedeljković raskrinkao Čavića

Podeli vest

Pisac i voditelj Dušan Nedeljković objavio je na društvenoj mreži "Iks" da je kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić bio više sa porodicama ubijene dece u OŠ "Vladislav Ribnikar" nego svi političari zajedno i time pobio sve ono što je novinar i opozicionar Dušan Čavić govorio.

- Pitanje za Ribnikar bi trigerovalo svakoga. Šapić je odmah posle streljanja dece u školi, bio kod svake porodice koje su izgubile decu u stanu. Sedeo je sa svima po dva-tri sata i više je učinio tim ljudima nego svi političari zajedno. Dule Čavić verovatno nije znao za to. Hvala - napisao je Nedeljković na društvenoj mreži "Iks".

Podsećamo, prvi na listi Beograd ne sme da stane Aleksandar Šapić razmontirao je juče hejtera i opozicionara Dušana Čavića koji je ometao konferenciju za štampu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Čiji si ti, mali? Đilasov Obradović snimio promotivni spot za listu Beograd ne sme da stane!
Izbori 2024

Čiji si ti, mali? Đilasov Obradović snimio promotivni spot za listu Beograd ne sme da stane!

Da opozicija okupljena oko liste Srbija protiv nasilja ne zna gde udara, pokazuje se u prethodnim danima na svakom koraku. Nakon narko skandala Đorđa Miketića o kojem javnost ne prestaje da bruji, lista Srbija protiv nasilja je stala uz njega i nije ga izbacila sa liste, i time podržala korišćenje kokaina i to od poslaničke plate – dakle, novca svih graana Srbije.

03.12.2023

12:22

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija