• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.12.2023

18:47

Biševac: Fijasko "Proglasa" u Kosovskoj Mitrovici, narod veruje isključivo Vučiću

informer.rs

Politika

Biševac: Fijasko "Proglasa" u Kosovskoj Mitrovici, narod veruje isključivo Vučiću

Podeli vest

Nemanja Biševac, član predsedništva Srpske liste, oglasio se u vezi današnjeg pokušaja mitinga grupe "Proglas" u Kosovskoj Mitrovici

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Danas je u Kosovskoj Mitrovici fijasko doživelo okupljanje samozvane elite, takozvanog Proglasa. Tom prilikom je na tribini u njihovoj organizaciji prisustvovalo svega desetak ljudi, a od toga samo nekoliko sa severa Kosova i Metohije. Na taj način, naši građani su poslali jasnu poruku da veruju isključivo predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj politici koja garantuje, mir, budućnost i prosperitet našem narodu na ovim prostorima.

- Podsećam da je više od 100 profesora sa naseg Univerziteta, istaknutih intelektualaca i uglednih ljudi sa ovih prostora svojim potpisom podržalo predsednika Aleksandra Vučića i listu “Srbija ne sme da stane”.

- Ono što želim da naglasim i što je već svima jasno, Srbi danas žive nikad teže na ovim prostorima, zahvaljujući antisrpskom režimu Aljbina Kurtija. Nažalost, kvaziopozicionari iz Beograda nikada nisu smogli hrabrosti da za to okrive Aljbina Kurtija, već šta god da se desi okrivljuju sopstvenu državu. Zato Kurti našim predstavnicima zabranjuje ulazak na Kosovo i Metohiju, a istovremeno ovim opozicionarima  otvara širom vrata i postavlja crveni tepih, jer Kurti dobro zna da opozicija ima za cilj jedino da podeli i posvađa srpski narod na ovim prostorima - zaključio je Biševac.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija