• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2023

15:45

(FOTO) Imamo dokaze! Đilasov kandidat ogrezao u kriminalu: Obradović bespravno sazidao zgradu na Zvezdari!

ata images

Politika

(FOTO) Imamo dokaze! Đilasov kandidat ogrezao u kriminalu: Obradović bespravno sazidao zgradu na Zvezdari!

Podeli vest

Vladimir Obradović, kandidat tajkunske koalicije Dragana Đilasa za gradonačelnika Beograda umešan je u milionski kriminal pošto je na Zvezdari bespravno izgradio čitavu zgradu, pokazuje dokumentacija do koje je došao Informer.

Obradović, koji je izbornu kampanju započeo najavom da će se obračunati sa urbanističkom mafijom i nelegalnim investitorima u prestonici i sam je gradio mimo zakona.

Kako pokazuju papiri do kojih smo došli, Obradović je 2006. godine dobio dozvolu da u Učiteljskoj ulici sagradi stambenu zgradu sa četiri stana ukupne površine 470 kvadrata, ali je, sa još troje suinvestitora od kojih je jedan njegov otac, odlučio da gradi kako se njemu prohte - drugim rečima, zarad ličnog profita napravio je urbanistički haos u glavnom gradu!

Prema informacijama Informera, Obradović je sagradio ceo sprat više pa je ukupna površina zgrade 610 kvadrata.

Konkretno, Obradović je imao dozvolu za podrum, prizemlje, sprat i potkrovlje, a on nazidao još jedan ceo sprat.

- Za objekat nije izdata upotrebna dozvola - doslovno stoji u podacima iz Katastra koje možete pogledati u galeriji fotografija koje ekskluzivno objavljujemo.

Da sve bude gore po Obradovića i Đilasovu tajkunsku koaliciju koju predvodi u prestonici, prema dozvoli koju je dobio pre 17 godina, on je morao da izgradi i dve garaže i dva parking mesta, ali je umesto toga Obradović, vajni borac protiv nelegalne gradnje, garažna mesta pretvorio u lokale (?!).

Nakon ovih šokantnih saznanja, koje Informer nije objavio sve dok nismo proverili i poslednju sitnicu, glavni urednik Dragan J. Vučićević javno je poznao Obradovića odgovori na pitanja u vezi sa ovom aferom, ali on se do trenutka objavljivanja ovog teksta nije oglašavao.

Gospodine Obradiviću, javno vas pitamo - da li ste nelegalno izgradili zgradu u Beogradu, kada ste je izgradili, koliko tačno kvadrata ste izgradili. Da li ste podneli zahtev za legalizaciju te zgrade? Do početka izborne ćutnje ima dovoljno vremena, očekujemo od vas odgovor kao od nekog ko je Đilasov kandidat za gradonačelnika Beograda i nekog ko je najavljivao borbu protiv nelegalnih investitora - rekao je između ostalog Vučićević na prvom Kolegijumu Informera, a njegovo detaljno izlaganje možete pogledati u video snimku ispod.

 

 

Vučićević je o ovome govorio i u drugom Kolegijumu Informera i naglasio da bi ovo morala da bude top politička tema za sve medije koji hoće da budu profesionalni, ističući da je malo verovatno da će to uraditi i mediji pod kontrolom opozicije.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija