• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2023

09:22

Bjelogrlić nastavlja tradiciju! Posle Hrvata, otišao u Milovu "Pobjedu" da pljuje Vučića i Srbiju - sad mu je na meti i Mandić!

ATAIMAGES

Politika

Bjelogrlić nastavlja tradiciju! Posle Hrvata, otišao u Milovu "Pobjedu" da pljuje Vučića i Srbiju - sad mu je na meti i Mandić!

Podeli vest

Jedan od kolovođa opozicione inicijative ProGlas, glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić, posle hrvatske nacionalnoj televizije, po tradiciji, otrčao je i u Milovu "Pobjedu" kako bi najstrašnije udario na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića!

Naime, Bjelogrlić je sada dao intervju za "Pobjedu" u kojoj je rekao da Crnogorcima na sve probleme ne treba još i Vučić, a da je Mandić jasno poručio ko mu je šef. 

- Crnogorcima i građanima Crne Gore imam da poručim - sigurno imaju mnogo svojih problema da im Vučić ne treba na sve to. Ako je gospodin Mandić prisustvom u štabu SNS-a htio nešto da poruči Crnogorcima, mislim da je dobro poručio ko je njegov šef. E sad, Crnogorci će verovatno znati kako prema tome da se postave - rekao je Bjelogrlić.

Skandal nad skandalima je to što je Bjelogrlić bez srama pohitao, najpre kod ustaša, a sada pravo i u medije Mila Đukanovića, kako bi pljuvao svoju državu i dodvoravao se zarad novca.

Ovim su građani dobili još jednu potvrdu da se na strani opozicije nalaze svi oni koji su protiv Srbije i Vučića, koji je garant jake i uspešne Srbije, a da mu Andrija Mandić smeta upravo zbog toga što se nije odrekao srpskog naroda i Srbije!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SKANDAL! Tajkunski ološ opet krši predizbornu tišinu! Šolak pustio Bjelogrlića da kod Ivanovića pljuje Vučića!?!
Politika

SKANDAL! Tajkunski ološ opet krši predizbornu tišinu! Šolak pustio Bjelogrlića da kod Ivanovića pljuje Vučića!?!

Skandal! Tajkunski plaćenici sa Šolakovih medija nastavljaju da najstrašnije krše predizbornu tišinu! Večeras je, u vreme neposredno uoči nedeljnih izbora zakonom strogo zabranjeno baviti se kampanjom, na Šolakovoj i Đilasovoj TV Nova kod onog Ivana Ivanovića gostuje Dragan Bjelogrlić i tamo najstrašnije pljuje po predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću!?!

15.12.2023

23:03

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija