• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2023

19:11

To na RTS-u traje već duže vreme! Vućić: Samo se neki prave da ne vide!

Printscreen/TV Pink

Politika

To na RTS-u traje već duže vreme! Vućić: Samo se neki prave da ne vide!

Podeli vest

Predsdnik Srbije gostujući u Dnevniku TV Pink osvrnuo se i na izveštaj o negativnom izveštavanju tokom predizborne kampanje.

Vučić je prokomentarisao istraživanje da je on bio najnapadanija ličnost u kampanji. Govorio je i o negativnom izveštavanju RTS.

- To traje duže vreme, samo se neki prave da to ne vide. Čak su se uplašili kada su mislili da će masa zauzeti RTS, pa su ih puštali pet puta. Danas su na kajronu imali da je Beograd danas 27. najzagađeniji grad na svetu. Kakva je to vest da je nešto 27. na svetu. To samo pokazuje da hoće da naprave negativnu vest. Ali, to je njihova uređivačka politika, i ja ne želim da utičem na njihov rad - kazao je on.

O izveštavanju opozicionih medija, kaže da ne razume kako uopšte može da hoda ulicom posle tolike mržnje.

- To je 207 sati programa samo protiv mene. U poslednjih mesec dana! A 17 sekundi protiv Dragana Đilasa. I onda govore o diktaturi i medijskim slobodama. Ali ja mislim da ljudi to sve razumeju - kazao je predsednik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija