• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.01.2024

17:01

(FOTO) Uručen poklon predsednika Vučića: Prvorođena beba sa Kosova dobila sat!

Tanjug

Politika

(FOTO) Uručen poklon predsednika Vučića: Prvorođena beba sa Kosova dobila sat!

Podeli vest

Prvorođenoj bebi u Novoj 2024. godini na KiM, Jakovu Jovanoviću iz sela Gotovuša kod Štrpca danas je uručen sat koji mu je poklonio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sat, koji je Vučić na poklon dobio od bivšeg predsednika Češke Miloša Zemana, Jakovu i njegovim roditeljima Borku i Kristini uručili su saradnici predsednika Vučića, prenela je TV Most.

Foto: Tanjug

 

 

- Meni je pripala čast da, zajedno sa ljudima iz Kabineta predsednika Aleksandra Vučića budem ovde u Štrpcu i dodelimo sat koji je predsednik kao poklon dobio od Zemana i namenio za prvorođeno Srpče u 2024. godini na KiM - rekao je pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Miloš Terzić, i izrazio želju da Jakov bude ponos svojih roditelja, Štrpca, ali i srpskog naroda na KiM koji, kako je rekao, pokazuje svoju čeličnu da ostane i opstane na ovim prostorima.

Foto: Tanjug

 

 

Terzić je istakao da je ovim gestom Vučić ''pokazao i dokazao da je srcem i dušom uz svako srpsko dete na Kosovu i Metohiji".

- Naš zadatak je da čuvamo i branimo srpske, nacionalne interese i vrednosti i to ćemo da radimo. Jakov i ostala deca biće prioritet svake srpske vlade' - rekao je on.

Foto: Tanjug

 

 

Zahvalnost na poklonu izrazio je i otac Jakova Jovanovića.

- Izuzetno smo ponosni i srećni što je naš Jakov dobio poklon od predsednika Aleksandra Vućića. Zahvaljujemo se na poklonu. Malom Jakovu će to biti uspomena i kada poraste nosiće ga sa ponosom - rekao je Borko Jovanović.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija