• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2024

18:23

"Verovali ili ne"! Vučić otkrio koliko novca država ulaže u buduće projekte

Informer

Politika

"Verovali ili ne"! Vučić otkrio koliko novca država ulaže u buduće projekte

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predstavlja plan "Srbija 2027 - skok u budućnost".

Plan predviđa šest prioriteta: podizanje životnog standarda građana, ubrzanu modernizaciju zemlje, razvoj infrastrukture, industrijalizaciju, poljoprivredu i životnu sredinu, pod pet integralni razvoj i "Expo 2027".

Vučić je dodao i da danas neće govoriti o vojsci i policiji, i da će u februaru biti predstavljeno šta će biti urađeno za organe bezbednosti.

- Mi u naredne četiri godine planiramo verovali ili ne, da samo za ove projekte, i ovo što želimo da ostvarimo, uložimo ukupno 17.8 milijardi evra. To je na nivou jednog godišnjeg budžeta. A nijedne sekunde javni dug ne sme preći nivo Mastrihta - kazao je on.

Krajem ove godine prosečna plata će biti 958 evra, 2025. godine prvi put će prosečna plata preći 1000 evra, a 2027. godine predviđeno je da bude 1.400 evra.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31