• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.01.2024

19:19

Potpuno zapušio usta đilasovcima! Profesor Savić: Vučić ima viziju!

Miloš Rafailović, Novak Đurović

Politika

Potpuno zapušio usta đilasovcima! Profesor Savić: Vučić ima viziju!

Podeli vest

Profesor Ekonomskog fakulteta Ljubodrag Savić, govoreći o Vučićevom planu "Skok u budućnost - Srbija 2027", rekao je da su se prethodne vlasti ponašale "kao otpravnici vozova", a danas država i njen vrh razmišljaju dugoročno.

- Ovaj plan je sveobuhvatan! Za mene je utisak da je Srbija počela da razmišlja dugoročno, imali smo različite vlade koje su se ponašale kao otpravnici vozova, ceo mandat im je prolazio u rešavanju tekućih problema! Niko ne očekuje da će se svi ovi planovi ostvariti bez problema i u rokovima ali, fudbalskim rečnikom rečeno: da bi dao gol, moraš prvo pucati! Meni se ovaj plan dopada, država je ozbiljno shvatila svoj zadatak! Svaki dobronameran čovek mora da pohvali i ono što je do sada urađeno jer je i ovo izuzetan pomak! Ako se i polovina planova ostvari, biće to jako dobro! Sviđa mi se što je svaki kraj Srbije obuhvaćen ovim planom! - kazao je Savić.

Prema njegovim rečima, Vučić ima viziju za Srbiju i njegovom radu pretežu dobre stvari.

- Za mene su na prvom mestu preduslovi koje Srbija stvara da bi mogla dinamično da se razvija a to je pre svega infrastruktura - projekti koji najviše koštaju i koji efekte donose tek na dugom roku! Veliki vizionari, veliki državnici i veliki predsednici se razlikuju po tome da li gledaju kratkoročne rezultate, to je "političko udvaranje", ili su zagledani u neku bližu ili dalju budućnost i projekte koji će na dugom roku doneti benefite za građane! Ova vlast bi od mene dobila dobru ocenu za infrastrukturne projekte, ali ima i dobre rezultate i na kratkom roku! Kod ove vlasti značajno pretežu one dobre stvari, može meni da se ne sviđa ovaj ili onaj ministar, predsednik...ali je važno da sam ja zadovoljan onim što se danas u Srbiji dešava! - istakao je Savić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija