• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2024

11:30

Večiti student se vratio sa zimovanja u Zanzibaru, ali je to "zabranjena" tema!?

beta/shutterstock

Politika

Večiti student se vratio sa zimovanja u Zanzibaru, ali je to "zabranjena" tema!?

Podeli vest

Večiti student Radomir Lazović, kandidat Dragana Đilasa za premijera Srbije, vratio se sa zimovanja u Zanzibaru, gde je bio od 3. do 13. januara, ali niko od takozvanih "nezavisnih" novinara i medija ne sme da mu postavi pitanje o tome!

Umesto toga, Lazovića pitaju o planovima opozicije, koja i dalje tvrdi i laže da se 17. decembra u Srbiji desila "izborna krađa"!?!

Radomir Lazović - prvi na Đilasovoj takozvanoj listi "Srbija protiv nasilja":

- Jedini način koji vidim da se izađe iz ove krize je da se prizna izborna krađa, u suprotnom mi polako i sigurno propadamo jer i pitanje plata lekara, i pitanje subvencija za poljoprivrednike i pitanje nasilja u društvu je vezano za slobodne izbore.

ČINJENICE:
▪️ plata lekara specijaliste u Đilasovo vreme: 596€ a u Vučićevo: 1259€
▪️ subvencije za poljoprivredu u Đilasovo vreme 30 milijardi dinara, subvencije u Vučićevo vreme 119 milijardi dinara
▪️ što se tiče nasilja, pitajte Đilasovu bivšu suprugu koja ga je prijavila da je tukao nju i tasta pred detetom

Dakle, Srbijo, OPREZ: Ako opozicija ukrade izbornu volju, plate lekara i subvencije se vraćaju na nivo iz njihovog vremena kada su bile i 300 odsto manje!

Kako smo već pisali, podsetimo, Radomir Lazović je bio deset dana u Zanzibaru, a to, prema dostupinim podacima agencija za putovanja, za dve osobe može da košta i do 5.000 evra. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija