• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.01.2024

11:36

Ako te neko udari, daj mu drugi obraz! Koluvija o šokantnom susretu sa Aleksićem: Videlo se da mu je bilo vidno neprijatno!

Tanjug/informer

Politika

Ako te neko udari, daj mu drugi obraz! Koluvija o šokantnom susretu sa Aleksićem: Videlo se da mu je bilo vidno neprijatno!

Podeli vest

Direktor "Jovanjice Nova" Predrag Koluvija objavio je na društvenim mrežama fotografiju susreta sa Miroslavom Aleksićem, nosiocem tajkunske liste Dragana Đilasa "Srbija protiv nasilja" (SPN) i jednim od najglasnijih bukača u lažnoj aferi "Jovanjica".

Fotografija oko koje se digla prašina je, po svemu sudeći, nastala na Sajmu poljoprivrede.

Koluvija se uključio uživo u program Informer televizije i objasnio o čemu je tačno reč. 

- Evo me u mestu Stragari kod Kragujevca. Pripremam ovogodišnju sezonu sa poljoprivrednicima. Sreo sam na poljoprivrednom sajmu Mikija Aleksića. Videlo se da mu je vidno neprijatno kada smo razgovarali. Rukovali smo se normalno kao ljudi. Rekao je da je došao poslom, da se bavi poljoprivredom. I tako... Nismo mnogo pričali. Primetio sam da mu je bilo vidno neprijatno - rekao je Koluvija za Informer, pa dodao: 

- Verovatno je verovao da ću mu prići mnogo grublje, ali ja nisam takav čovek. Verjuem da mu je bilo neprijatno jer je lupetao takve gluposti o meni. Naš Gospod je rekao ako te neko udari, daj mu drugi obraz. Treba svi da se smirimo i da praštamo jedni dugima. Mislim da samo nije znao šta radi. Možda je i i on iskorišćen. Nisam ni ja bez greške. Ja samo želim da Srbija vaskrsne i da celom svetu pokažemo ko smo i šta smo - jasan je bio Koluvija! 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija