• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.02.2024

16:41

Kruševac dobio novu lokalnu vlast! Za gradonačelnika izabran Ivan Manojlović

Informer

Politika

Kruševac dobio novu lokalnu vlast! Za gradonačelnika izabran Ivan Manojlović

Podeli vest

Novoizabrani gradonačelnik Kruševca Ivan Manojlović rođen je u Kruševcu, 1975.godine. Po zanimanju je diplomirani ekonomista – master. Oženjen je, otac jedne ćerke. Odrastao je u porodici prosvetnih radnika. Završio je srednju školu Gimnaziju u Kruševcu na prirodno-matematičkom smeru a zatim fakultet „Manhattan Institut of Management“ u Budimpešti i master studije u Novom Sadu. Akreditacije diploma uradio je na “Kalifornija univerzitetu” u Los Anđelesu.

Svoju poslovnu karijeru započeo je 1996. godine kao direktor mešovitog italijansko-srpskog preduzeća. Nakon odsluženja vojnog roka i stručnog usavršavanja u Americi svoju karijeru nastavio je kao direktor marketinga u preduzeću A.D. „Rubin“ iz Kruševca.

Foto: Informer

 

Član je Srpske Napredne stranke od osnivanja i obavljao je funkciju portparola i predsednika saveta za informisanje GO SNS Kruševac a funkciju odbornika grada Kruševca sve do odlaska za inostranstvo. Od kraja 2011. godine do Jula 2015. godine Ivan Manojlović proveo je u Švajcarskoj na mestu direktora za evropske operacije. Na izborima održanim 2016 izabran je za narodnog poslanika sa liste SNS.

Dobitnik je oktobarske nagrade grada Kruševca zahvaljujući donacijama u medicinskoj opremi i materijalu koje je Opšta bolnica u Kruševcu dobila u toku 2015. godine. Vlasnik je agencije za finansijski konsalting. Kandidat je za odbornika na listi Aleksandar Vučić Kruševac ne sme da stane.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija