• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2024

18:40

Nestorović uzeo gitaru u ruke! Doktor se podsetio mladosti: Mnogo je lepše svirati na plaži, nego biti u elitnim restoranima

Informer

Politika

Nestorović uzeo gitaru u ruke! Doktor se podsetio mladosti: Mnogo je lepše svirati na plaži, nego biti u elitnim restoranima

Podeli vest

Specijalni gost emisije "Život kao takav" je doktor Branimir Nestorović i on je tokom emisije na nagovor voditeljke uzeo gitaru u ruke,.

Doktor je malo zasvirao, ali je rekao da nije u formi i da će se za sledeći put spremiti. 

- Ne znam narodnjake. Ne znam da pevam. Kao klinac ja sam svirao, imao sam svoj bend. I dok sam ja svirao, svi ostali odvedu ribe. Kad se svirka završi mi ostanemo na sceni sami. Tako da to nije pametno. Ne treba mnogo svirati. Ja sam sa gospođom Majom Volk svirao na jednoj televiziji. To je bilo spektakularno. Ona ima spektakularnu neku špansku gitaru.

- Ne mogu da stignem da sviram. Kao klinac, sećam se da sam išao na more. Mi se šetamo i gledamo one Nemce koji sede u restoranu i piju vino. To je za nas bila naučna fantastika, nismo imali para ni za burek. Onda sam omatorio, pa su me vodili u najekskluzivnije restorane, ali to više nije to. Da sam to imao sa 25 godina, možda bi mi nešto značilo. Sada shvatam da to ne znači ništa. Shvatiš da je sa društvom na plaži uz gitaru i pivo mnogo lepše nego u elitnim restoranima - rekao je Nestorovć.

Emisija "Život kao takav", zajednički je projekat MirDan produkcije i Informer TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija