• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.02.2024

19:13

Zloupotrebaljavaju Teslinu tehnologiju! Nestorović otkrio nepoznate detalje o slavnom srpskom naučniku

Informer/wikipedia

Politika

Zloupotrebaljavaju Teslinu tehnologiju! Nestorović otkrio nepoznate detalje o slavnom srpskom naučniku

Podeli vest

Specijalni gost emisije "Život kao takav" bio je doktor Branimir Nestorović i istakao je da je opsednut naučnim delom Nikole Tesle.

- Opsednut sam Teslom i mi nažalost drugi deo njegovog života ne znamo, od kada su mu srušili toranj 1906. godine. U jednom od poslednjih intervjua rekao je da je putovao u prošlost i u budućnost, a kada se vratio iz budućnosti pošto mu se nije svidela, zapalio je celu laboratoriju i njegove radove.

- Nažalost neke Tesline radove su pronašli i sada se njegova tehnologija zloupotrebljava, kao što su na primer bili skorašnji zemljotresi u Turskoj. Postoje tri HAARP sistema, na Aljasci, Islandu i Norveškoj. Postoje podstanice ovog sistema, a jedna je i kod nas u Barajevu i ovo sve je tajna. Tesla je rekao ako mi date pravu frekvenciju i dovoljno energije, rascepiću planetu Zemlju na pola - tvrdio je Nestorović.

Emisija "Život kao takav", zajednički je projekat MirDan produkcije i Informer TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija